Xtra Producties
Image default
Boeken en Tijdschriften

Deze stripwinkel verkoopt een grote collectie aan stripboeken

Leest u graag strips? Breng dan zeker eens een bezoekje aan deze stripwinkel in Rotterdam. De stripboekenshhop bezit een grote collectie aan diverse stripreeksen. Zowel de klassiekers zoals Jommeke, Kiekeboe en Kuifje, als de minder bekende strips zoals Angel Wings strips kunt u er kopen. De speciaalzaak voor stripboeken van Yendor Shops B.V. is gelegen in hartje Rotterdam en is de oudste stripboekenwinkel van de stad. U kunt er dus op rekenen dat de medewerkers veel expertise hebben over strips. Als u op zoek bent naar een bepaalde strip zullen zij u dus zeker verder helpen.

Dé winkel voor alle stripfanaten

Liefhebbers van stripverhalen kunnen in deze winkel terecht om hun verzameling compleet te maken. Maar de stripwinkel bevat naast strips nog zoveel meer. De speciaalzaak staat vol met accessoires van uw favoriete striphelden. Denk maar aan puzzels, kledij of beeldjes, bij Yendor Shops B.V. vindt u het allemaal. Het is dus de ideale plek als u een geschenk zoekt voor een vriend of vriendin die gek is op strips. Voor de echte fanaten is deze winkel de plaats waar u in contact komt met andere stripliefhebbers. Wie weet vindt u er wel tegenspelers om uw favoriet stripverhaal na te spelen.

Vind strips dichterbij dan u denkt

Als u niet in  de buurt van Rotterdam woont, is het natuurlijk niet eenvoudig om te stripwinkel te bezoeken. Maar daar heeft Yendor Shops B.V. iets op gevonden. De speciaalzaak heeft nu een eigen webshop waar u al uw favoriete strips en merchandise terugvindt. Alle artikelen staan mooi gesorteerd in diverse rubrieken waardoor u eenvoudig aan uw zoektocht kunt beginnen. De online winkel voor strips zorgt ervoor dat u uw stripboeken nu gewoon van bij u thuis kunt bestellen. De stripboekenshop zorgt er vervolgens voor dat uw producten snel en veilig aan huis geleverd worden. Wenst u graag meer informatie? Neem dan snel contact op met de winkel. U vindt alle gegevens op de website.