Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

De mooiste woonaccessoires koopt u bij deze winkel nabij Helmond

Bent u op zoek naar nieuwe woonaccessoires voor in uw woning in regio Helmond? Dan is Spulletjeshoek in Mariahout de winkel voor u. Deze winkel heeft een breed aanbod met de mooiste accessoires voor in uw interieur. Veel woonaccessoires beschikken over een vintagelook. Dit betekent dat de artikelen eruitzien alsof ze vintage zijn. Zo haalt u op een laagdrempelige manier de mooiste spullen nieuw in huis. In het grote assortiment ziet u onder meer zachte dierenvachten, zinken schalen of sfeervolle waxinelichthouders in diverse kleuren. Is de winkel net te ver voor u? Dan kunt u alle producten ook eenvoudig bestellen in de webshop en thuis laten bezorgen.

Verlicht kamers in uw huis met industriële lampen

Lampen kiezen voor in uw woning kan soms lastig zijn. Gelukkig verkoopt deze (web)winkel onder meer prachtige lampen die u ophangt of op een tafel zet. De woonaccessoires kunt u voor uw eigen huis in de buurt van Helmond kopen, maar ze zijn natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven op een verjaardagsfeest of ander feest. Uiteraard verkoopt Spulletjeshoek ook cadeaubonnen. Zo geeft u de ontvanger van de cadeaubon de mogelijkheid om zelf iets uit te kiezen. Dit is handig als u niet precies weet wat de ontvanger leuk vindt.

Plaats uw bestelling in de webshop of ga langs bij de winkel

Als u interesse heeft in woonaccessoires nabij Helmond, ga dan langs bij Spulletjeshoek. In deze gezellige winkel in Mariahout bekijkt u alle artikelen op uw gemak in het echt. Bent u niet in de gelegenheid om de winkel te bezoeken? Neem dan gerust een kijkje in de webwinkel en bestel de gewenste woonaccessoires online. Benader de medewerkster van de winkel als u graag thuis een Ladies Night organiseert, waar zij bepaalde spullen zal tonen. U mag ook contact opnemen met de winkel als u vragen heeft over de artikelen.