Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

Laat van je huisdier een portret maken en verrijk je interieur

Ben je bezig met een restyling van je interieur en zoek je nog iets moois voor aan de muur? Wat dacht je ervan om van je huisdier een prachtig portret te laten maken? Je kiest daarmee voor een uniek item dat niemand anders heeft. Je hebt vast mooie foto’s van je huisdier op je telefoon staan of gemaakt met een traditionele camera. Als je niet zo goed bent in fotograferen kun je dit natuurlijk ook uitbesteden. Van je mooiste foto kun je vervolgens een afdruk laten maken op canvas, aluminium of een ander materiaal. Het is tevens mogelijk om te kiezen uit diverse formaten. Zo koop je altijd een huisdierportret bij Artimal dat helemaal bij jouw interieur past en bovendien zeer persoonlijk is.

Een fraai en origineel cadeau

Niet alleen voor jezelf, maar ook als cadeau is een portret van een huisdier een prima idee. Ben je uitgenodigd voor een housewarming of zoek je een leuk verjaardagscadeau? Laat dan de hond, kat of ander huisdier van de ontvanger op een mooie manier vereeuwigen. Het portret krijgt vast en zeker een mooi plaatsje. Ook als iemands huisdier is overleden, is een mooie afdruk daarvan een mooie herinnering.

Bestel het portret eenvoudig online

Je kunt jouw unieke portret van je huisdier eenvoudig online bestellen. Het is ook mogelijk om meerdere dieren, twee of drie, te laten afdrukken. Ideaal als je niet kunt kiezen. Daarnaast kun je de naam van je huisdier laten vermelden, zodat deze voor altijd verbonden blijft met de beeltenis, ook als je lieveling inmiddels is overleden. Je krijgt van je bestelling eerst nog een proefdruk per e-mail. Op die manier kun je vooraf zien hoe het origineel eruit gaat zien en eventueel nog aanvullende wensen doorgeven. Vervolgens ontvang je je bestelling binnen enkele dagen thuis en kun je ervan genieten. Alle informatie en alle mogelijkheden voor bestelling zijn te vinden op de website van Artimal.

Gerelateerde artikelen

Kies voor deze webshop en betaal nooit te veel

Black Friday Sonos aanbiedingen: wat zijn je opties?

Wilt u kunstgras kopen en het mee verhuizen naar uw nieuwe woning?