Xtra Producties
Image default
Woningen

De slotenmaker Delft kan je helpen bij inbraak, kapotte sloten of dichtgevallen deuren

Het gebeurt ons vast allemaal wel een keer, je laat de deur dichtvallen of trekt per ongeluk de deur dicht terwijl de sleutels nog binnen liggen. Voor slotenmaker Delft is dit geen enkel probleem. Je kunt meteen contact op nemen en als je in Delft woont kunnen zij zelfs binnen een half uur bij je op de stoep staan. Slotenmaker Delft houdt zich bezig met het repareren, vervangen of vernieuwen van sloten, deuren, sleutels en zorgt ervoor dat jouw huis altijd inbraak proef is. Je wilt natuurlijk niet dat het makkelijk is voor inbrekers om binnen te komen. Je kunt de slotenmaker Delft voor veel dingen inschakelen, lees die verder in dit artikel!

Sleutel in het slot

Wanneer het slot in de deur oud is en het steeds moeilijker is om het slot open te krijgen omdat deze al een tijdje stroef gaat, kan het gebeuren dat de sleutel in het slot afbreekt. Voor Exacto is dit geen punt. Zij helpen je meteen aan een nieuw slot en een nieuwe sleutel. Twijfel niet en neem contact op met Exacto wanneer dit gebeurt. 

Sleutels kwijt 

Het kan natuurlijk gebeuren dat je ergens onderweg je sleutels bent verloren. Het is belangrijk dat wanneer dit gebeurt niet alleen nieuwe sleutels worden aangemaakt, maar ook nieuwe sloten worden gemonteerd. Je weet namelijk nooit wanneer iemand de sleutels vind die jou kent, zomaar kan inbreken. Je kunt contact opnemen met Exacto voor dit geval. 

Deur dichtgevallen

De deur valt zomaar dicht en de sleutels liggen nog binnen, je moet straks nog ergens heen en hebt geen tijd om uren te wachten op een bedrijf die je hierbij kan helpen, woon je in Delft? Dan kan Exacto je al binnen 30 minuten helpen en weer helpen binnen te komen. Wees er wel van bewust dat ook zij binnen moeten komen zonder sleutel en de kans bestaat dat het slot opengebroken moet worden. Dan moet er een nieuw slot gemonteerd worden.