Xtra Producties
Image default
Mode en Kleding

Wat is de beste manier om de luiertas in te pakken?

Vooral in de eerste maanden met je baby moet je eerst wennen aan het inpakken van de koffers voor twee personen op reis. Een luiertas biedt je voldoende opbergruimte voor luiers, luiercrème en Co., zodat je onderweg altijd optimaal uitgerust bent en het je baby aan niets ontbreekt. Een luiertas scoort vooral met een praktische indeling van de binnenvakken, zodat alles zijn vaste plaats heeft en je snel merkt als er iets moet ontbreken. Een opvouwbaar aankleedkussen biedt flexibiliteit, waar je ook bent. Welke gebruiksvoorwerpen precies in de tas horen en belangrijke tips vind je op onze luiertas gids pagina.

Wat is de beste manier om een luiertas in te pakken?
De baby heeft een nieuwe luier nodig en er is geen verschoonruimte in zicht. Wat als de baby om andere redenen honger krijgt of ongeduldig wordt? Onderweg met kleintjes moet je op alles voorbereid zijn. Een van tevoren ingepakte luiertas is een goed begin.

Hoe groot moet de luiertas zijn?
Hoe groot een luiertas moet zijn hangt af van je individuele behoeften. Pasgeborenen hebben veel meer gebruiksvoorwerpen nodig dan peuters. Terwijl je nog steeds spuugdoekjes, flessen en eventueel melkpoeder voor je baby moet inpakken, is het voldoende om voor oudere kinderen een verschoning van kleren, natte doekjes en luiers in te pakken. Tip: Bedenk voor je koopt wat je voor een langere reis zou inpakken en kijk dan of je favoriete luiertas er genoeg binnen- & buitenvakken voor heeft.

Ben je op zoek naar een goede en niet al te dure luiertas? Kijk dan eens naar de tassen van Studio Noos.