Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

Deurklinken die er voor jouw gemak zijn

Het staat  voor veel mensen met stip op één wanneer het aankomt op huiselijke ergernissen: je staat voor de deur met een paar tassen boodschappen in je handen en moet alles op de grond zetten om de deur te openen. Het kost tijd, het is lastig en wanneer je dan ook nog eens een kind bij je hebt wat op je arm zit te slapen is het een enorm gedoe. Juist voor die mensen die een druk leven leiden is het goed om te weten dat je met sommige deurklinken je leven een stuk gemakkelijker kan maken. Je hoeft geen gebruik meer te maken van een sleutel die je vanuit je zak moet opdiepen wanneer je gebruik maakt van slim en praktisch deurbeslag.

Deuren openen op afstand

Je bent in je huis bezig en beneden belt je kind aan omdat het naar binnen wil. Heeft jouw kind geen sleutel dan zal jij zelf naar de deur moeten lopen om deze te openen. Tenzij je een deur hebt die je met een app kan openen. Op deze manier kan jij van bovenaf de deur laten openen terwijl je er niet voor van je plek af hoeft te gaan. Ideaal wanneer je thuis werkt of wanneer je net aan het klussen bent. Met een app kan je jouw deur dus voor een ander openen op afstand maar je kan de deur ook alvast in de auto openen voordat je met je boodschappen naar de deur toe loopt. Op die manier weet je zeker dat je zonder lastige handelingen je huis binnen kan komen. Een deur openen hoeft geen lastige klus te zijn.

Toegang met je vinger

Het klinkt als toekomstmuziek maar met een slim deurbeslag kan je zelfs met jouw vingerafdruk je deur openen. Dat doe je met deurbeslag wat een vingerscanner heeft. Op die manier kan je meerder huisgenoten toevoegen aan de groep personen die zonder bellen jouw huis binnen kan komen. Je vingerafdruk is uniek en daardoor is het een van de veiligste manieren om een deur te openen. Ook hierbij geldt dat je er geen lastige handelingen voor hoeft uit te voeren. Ideaal voor drukke gezinnen, grote gezinnen, studentenhuishoudens, bedrijven, centrale ruimtes in een appartementengebouw maar ook voor mensen die gewoon graag comfort willen wanneer ze huis betreden.