Xtra Producties
Image default
Eten en drinken

Ben jij een liefhebber van filet americain?

Filet americain is een heerlijk smeersel voor op brood. Ook leent deze spread zich uitstekend voor bij de borrel. Je kunt er namelijk vele verrukkelijke borrelhapjes mee maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gevuld eitje met filet americain en uitjes? Wanneer je dit gaat maken, kun je het beste kiezen voor de filet americain van het merk Ladessa. Deze filet americain is namelijk al vele malen als winnaar uit een blinde smaaktest gekomen. Mensen die geblinddoekt de filet americain van verschillende merken hebben geproefd, hebben dan dus het vaakst die van Ladessa aangewezen als lekkerste van de test. Naast de reguliere filet americain die bij iedereen bekend is, heeft dit merk ook nog verschillende variaties hierop gemaakt. Lees verder en ontdek wat voor heerlijke hapjes je met deze variaties kunt maken.

Gebruik de variaties voor heerlijke hapjes

Wanneer je een borrel gepland hebt staan en je tijdens deze borrel graag heerlijke hapjes serveert, zul je jouw gasten nooit teleurstellen als je daarbij de smeersels van Ladessa gebruikt. Deze zijn namelijk erg geliefd bij vele mensen. Maak bijvoorbeeld miniquiches met tomaat americain; de vegetarische variant op filet americain. Of maak een gevuld eitje met filet carpaccio. Wat ook heerlijk is, zijn sushistukjes met de smaakvolle vitello tonato van Ladessa. En wat dacht je bijvoorbeeld van komkommerschuitjes met filet americain? Al deze hapjes smaken niet alleen verrukkelijk, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Het is een echte lust voor het oog!

Ontdek nog veel meer recepten en variaties op de website

Ben je benieuwd welke variaties het merk Ladessa nog meer op de markt heeft gebracht? Of wil je meer inspiratie opdoen voor heerlijke recepten? Bezoek dan zeker de website van dit merk. Heb je gevonden wat je wilt maken en weet je ook welke smeersels je hiervoor nodig hebt? Gebruik dan de store locator op de website om erachter te komen in welke supermarkt bij jou in de buurt je de producten van Ladessa kunt kopen. Waar wacht je nog op?

https://ladessa.nl/