Xtra Producties
Image default
Dieren

Dierenkliniek in Amsterdam met de beste zorg voor uw kat

Wanneer u op zoek bent naar een dierenkliniek in Amsterdam met de beste zorg voor uw kat, dan is dierenkliniek de Pijp de juiste partij voor u. Met speciale aanpassingen voor katten, zorgen zij ervoor dat deze dieren zich op hun gemak voelen tijdens een bezoekje aan de dierenarts. Uw kat kan namelijk erg veel stress ervaren wanneer u hem of haar meeneemt naar een kliniek. Deze deskundige kliniek scheidt de wachtruimtes van honden en katten daarom af, heeft apparatuur die speciaal gemaakt zijn voor katten en het team aan artsen krijgt regelmatig bijscholing in hoe zij katten het beste kunnen benaderen. Dit zorgt ervoor dat niet alleen uw kat, maar ook u met een gerust hart op pad gaat naar de kliniek.

De artsen in deze kliniek zijn gespecialiseerd in tandheelkunde voor uw huisdier

Eén van de vele specialismes van de artsen uit deze dierenkliniek in Amsterdam is de tandheelkunde. Gebitsproblemen komen namelijk veel vaker voor bij huisdieren dan dat de meeste baasjes merken. Het valt vaak niet op, omdat de huisdieren gewoon door blijven eten. Bij de meeste dieren die ouder zijn dan drie jaar, ontstaat er tandplak en tandsteen op de tanden. Bacteriën krijgen zo de kans in het gebit van uw huisdier, wat vaak een stinkende geur als gevolg heeft. Wanneer hier niets aan gedaan wordt, kan dit het kaakbot en de wortels van de tanden aantasten. Door uw huisdier regelmatig een gebitsreiniging te laten ondergaan, voorkomt u deze gevolgen.

Maak een afspraak voor het consult van uw kat

Bekijk de kosten voor een gebitsreiniging bij uw kat op de website van deze deskundige dierenkliniek in Amsterdam. Daarnaast vindt u hier een totaaloverzicht van alle behandelingen en ziet u de openingstijden van deze professionele kliniek. U plant ook gemakkelijk een consult in bij deze kliniek via hun website.