Xtra Producties
Image default
Woning en Tuin

Een betrouwbare online shop op het gebied van deuren

Vindt u het ook niet meer zo relaxed om de stad in te gaan en te winkelen in deze coronatijd? Gelukkig kunnen we tegenwoordig vrijwel alles online kopen. Dagelijkse boodschappen, sieraden, kleding, schoenen, sportartikelen, boeken en apparatuur. Zelfs mobiele telefoons, auto-onderdelen en ledlampen worden door veel mensen via internet aangeschaft. Deze lijst kunnen we in principe eindeloos aanvullen, bijvoorbeeld met een deur met kozijn. Op zoek naar een Weekamp of een Austria deur? Mijndeurenwinkel.nl heeft een groot assortiment om uit te kiezen.

Andere merken die Mijndeurenwinkel.nl vertegenwoordigt zijn Skantrae, Svedex en Albo. We beschrijven een populaire Albo binnendeur. Wie weet is het iets voor u. De IA1601 is een deur die in de volgende variaties leverbaar is:

-zonder glas;

-met blank glas;

-met blank glas en matte rand;

-met Crepie glas;

-met mat glas;

-met mat glas en blanke rand.

Crepie glas is zogenoemd figuurglas waarbij één zijde een patroon heeft: een oneffen structuur van bijvoorbeeld streepjes, bobbeltjes, druppeltjes of ribbeltjes. Die figuurkant voelt daardoor niet glad aan. Groot voordeel van een deur met dit soort glas is dat hij wel licht doorlaat, maar dat je er niet goed doorheen kunt kijken. Wilt u een lichte kamer met privacy, dan is deze versie van de Albo IA1601 binnendeur een aanrader. De deur is overigens in een vijftiental maten verkrijgbaar. De hoogtes gaan van 201,5 tot 231,5 cm. De breedtematen zitten tussen 73 en 93 cm. En dan de uitvoering. Dit zijn de opties: stomp linksdraaiend, stomp rechtsdraaiend, opdek linksdraaiend of opdek rechtsdraaiend. Op het moment van schrijven van deze tekst kost de deur € 484,00. Laat u het glas vooraf plaatsen dan komt er € 55,00 bij. Bij de opdek modellen komt er € 12,50 bij. U heeft dus sowieso voor nog geen € 555,00 een compleet nieuwe, prachtige binnendeur! De levertijd van de Albo IA1601 is een week of 4 á 5.

U krijgt tot slot de contactgegevens van Mijndeurenwinkel.nl.

Adres: Walserij 60, 2211 SL  Noordwijkerhout.

Telefoonnummer: 0252 – 347 395.

Emailadres: klantenservice@mijndeurenwinkel.nl

https://www.mijndeurenwinkel.nl