Xtra Producties
Image default
Beauty en verzorging

Fantastische oplossing tegen haarverlies bij Van Lennep Kliniek

De meeste mensen willen graag een gezonde en volle haardos hebben. Dit wordt namelijk gezien als een teken van aantrekkelijkheid, jeugdigheid en vitaliteit. Wanneer vrouwen last hebben van dunnend wordend haar en mannen last krijgen van kaalheid kan dit bij beide groepen lijden tot schaamte. Vaak daalt de eigenwaarde en het zelfvertrouwen dan ook. Hierdoor wordt het sociale aspect in het leven meestal automatisch minder.

Van Lennep Kliniek biedt de oplossing. Uw haarprobleem kan behandeld worden met de haarfiller van DR. CYJ Hair Filler. Na ongeveer 4 behandelingen wordt uw haar zichtbaar voller.

Bij mannen komt haarverlies vaker voor, 70% van de mannen krijgt te maken met kaalheid, dunner wordend haar of haaruitval. Onder de vrouwen krijgt 40% hiermee te maken. Meestal treden deze problemen op bij het ouder worden. Maar ook na de menopauze, een zwangerschap en door stress kunnen problemen met het haar ontstaan. De haarfiller van DR. CYJ Hair Filler geeft de mogelijkheid tot het tegengaan van haarverlies. Het maakt niet uit in welke gradatie u last heeft van haarverlies, deze haarfiller is een geweldige oplossing.

Na 4 behandelsessies de haaruitval tot wel een jaar stopgezet

Na de eerste behandeling met de haarfiller wordt de haaruitval al stopgezet. De behandelingen daarna revitaliseren de haarzakjes en stimuleren de bloedsomloop. Hierdoor versneld de haargroei. Wanneer u de hele behandeling van 4 sessies laat uitvoeren kan de haaruitval tot een jaar stopgezet worden. Uiteraard adviseert een van onze artsen welk behandelplan bij uw persoonlijke klachten en wensen past.

Tijdens de behandeling worden met een zeer fijne naald meerdere injecties op de hoofdhuid toegediend. Deze injecties worden over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer u erg gevoelig bent of het gevoel van de injecties toch vervelend vindt, kan een verdovende gel gebruikt worden.  

Injectables voor diverse doeleinden

U kunt bij Van Lennep Kliniek terecht voor verscheidene injectables. Zo kunt u onder andere uw rimpels bestrijden met Botox, hyaluronzuur fillers en Restylane. Of laat uw lippen opvullen voor vollere lippen of uw wallen bestrijden met een traangoot filler. Ook kunt u een facelift laten uitvoeren met fillers, waardoor er niet in uw gezonde huid gesneden hoeft te worden.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

https://www.vanlennepkliniek.nl/