Xtra Producties
Image default
Eten en drinken

Een bijzonder geschenk met een taart in weckpot

Wil je iemand écht verrassen met een bijzonder geschenk? Dan is een taartje altijd een goed idee. Bij Taart in Pot bestel je echter niet zomaar een taartje. Dit bedrijf maakt namelijk taartjes in weckpotten. Dit is een systeem waardoor de taartjes ongekoeld tot wel drie maanden houdbaar en vers blijven. Zo geniet de ontvanger op ieder moment van zijn of haar verrassing. Ontdek het aanbod aan themataartjes en zorg voor een smakelijke verrassing aan de deur!

Ontdek het assortiment van deze webshop

In het assortiment van taart in pot bekijk je allerlei soorten themataartjes. Wil je iemand beterschap wensen, feliciteren of gewoon laten weten dat je aan diegene denkt? Dat kan allemaal met de bijzondere taarten van Taart in Pot. Kies een thema uit en schrijf een persoonlijke boodschap. Vervolgens bakt het bedrijf het taartje vers en verpakt deze vacuüm. Het bijzonder geschenk wordt vervolgens voorzien van een stijlvolle verpakking en opgestuurd naar je collega, partner, ouders of vriend. De ontvanger hoeft na de bezorging enkel het taartje uit het potje te halen en te decoreren met de bijbehorende decoratie. Bakken is dus niet meer nodig. Daarna is het enkel nog een kwestie van genieten!

Bestel snel voor een uniek geschenk

Klinkt een taartje van Taart in Pot als een geschikt bijzonder geschenk? Bekijk dan het aanbod van deze bakkerij en plaats je bestelling online. Schrijf een mooie boodschap en kies je decoratie en verpakking. De taartjes worden geleverd op jouw gewenste locatie en kun je verwachten binnen een tot twee dagen. Wil je zelf je bijzonder geschenk komen ophalen bij de locatie? Dat is geen enkel probleem, dan maak je een afspraak bij een van de medewerkers. Heb je vragen over de taartjes of wil je meer weten over het bedrijf? Dan neem je eenvoudig contact met ze op. Zij helpen je graag met je bestelling!

https://taartinpot.nl/