Xtra Producties
Image default
Dienstverlening

Een mooi naambord zorgt voor een perfecte entree bij je woning

Ben je op zoek naar een nieuw, origineel en stijlvol naambordje bij de voordeur? Een naambord dat er voor zorgt dat de entree bij je woning perfect wordt? Dan zit je goed bij ons, de Naambordensite. Onze collectie naamborden is zeer compleet. Je kunt bij ons kiezen uit een groot aanbod aan materialen, waaronder hout, kunststof, natuursteen, messing, aluminium en glas. Vervolgens kan je zelf de afmeting van het naambord bepalen, de vorm en kleur van het bordje kiezen en de grootte en indeling van de letters en cijfers doorgeven.

Online je favoriete naambord bestellen, gewoon vanaf de bank. Dat is wel zo makkelijk. De site is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, binnen een paar stappen kan je je bestelling al afronden. Wanneer je een bestelling bij ons geplaatst hebt, hoef je vaak niet lang op je naambord te wachten. Over het algemeen heb je binnen enkele dagen het naambord al in huis. Alleen bij de grote uithangborden en natuurlijk bij de handgemaakte naamborden moet je iets langer wachten tot je naambord geleverd wordt. Wij bezorgen vaak gratis binnen Nederland. Is het naambord dat je besteld hebt erg groot of zwaar? Dan vragen we een klein bedrag verzendkosten. Woon je in de buurt van Heemskerk? Dan kan je het naambord ook bij ons in de winkel komen ophalen.

Een RVS naambord kan tegen alle weersomstandigheden

Wil je het liefst een naambord waar je eigenlijk geen omkijken naar hebt? Zo eentje die niet veel onderhoud nodig heeft en lang mooi blijft? Dan weten we zeker dat een RVS naambordje zeer geschikt is voor jou! RVS staat voor Roest Vrij Staal. RVS is een zeer sterk materiaal en zal dus niet gaan roesten. Een RVS naambord kan dus uitstekend tegen de soms zeer gure weersomstandigheden in Nederland.

Ook de RVS naambordjes zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Je kan er zelfs voor kiezen het naambord te combineren met nog een ander materiaal, zoals glas. Naambordjes van RVS hebben een strakke, mooie en degelijke uitstraling. Plaats nu je bestelling en geniet binnen een paar dagen van je mooie naambord!

 

https://www.denaambordensite.nl/