Xtra Producties
Image default
Telefonie

Geld besparen én altijd een goed werkende phone? Kies voor Swapphone

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een smartphone leasen. De zekerheid van een levenslange service op iPhone of Samsung -ook in geval van schade of diefstal- is geruststellend. Dat je maand na maand kosten bespaart, is een belangrijk pluspunt. Een bijdrage leveren aan een beter milieu, is misschien wel het beste argument om voortaan te leasen in plaats van te kopen. Ieder jaar of iedere twee jaar een gloednieuwe smartphone aanschaffen is een vorm van consumptisme, die makkelijk te doorbreken is.

Natuurlijk: in de laatste decennia zijn mobiele telefoons noodzakelijk geworden. We gebruiken ze om contact te houden met familie en vrienden, bankzaken te regelen, te shoppen, social media-pagina’s bij te houden, het nieuws te volgen en nog veel meer. Daarnaast is een smartphone een statusproduct, soms zelfs deel van iemands identiteit. We hebben dus allemaal behoefte aan een moderne, snelle telefoon die er als het even kan strak uitziet. Maar dan deze vraag: is het echt noodzakelijk dat de phone ongebruikt is en net uit de fabriek komt? Sommigen zullen met ja antwoorden en dat is prima. Anderen zeggen nee en kiezen voor een lease phone.  

Wil jij een smartphone huren? Swapphone is een bedrijf dat mooie lease iPhones en Samsungs aanbiedt. Er zitten modellen van een paar jaar geleden tussen. Recente series zijn zeker ook vertegenwoordigd. Een paar voorbeelden: iPhone XS Max, iPhone 6S, iPhone XR 64 GB, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S20+ 5G en Samsung Galaxy S8+. De maandbedragen staan erbij vermeld. Let wel: je betaalt voor het huren van de telefoon. Voor de sim en eventueel een abonnement zorg je zelf. Bij sommige toestellen krijg je een cadeau zoals een AKG Y500 headphone. Voorwaarde is dat je  kiest voor een jaarcontract. Na dat jaar kun je gewoon opzeggen. Een lader, beschermhoesje en screenprotector worden er standaard bijgeleverd. Ga je voor een maandcontract dan kun je na de eerste drie maanden al opzeggen.

https://swapphone.nl/