Xtra Producties
Image default
Bedrijven

Een nette verpakking op maat bij dit verpakkingsbedrijf

Een product oogt beter in de winkelrekken als het voorzien is van een mooie verpakking. Daarbij wilt u natuurlijk beschikken over een kwalitatieve verpakking met een opvallend ontwerp in de stijl van uw onderneming. Daarvoor kunt u het best beroep doen op de diensten van Milpak, een verpakkingsbedrijf dat zowel Belgische, Nederlandse als Franse klanten al jaren voorziet van verpakkingen op maat. Kies daarbij uit het enorme aanbod van mogelijkheden dat zij aanbieden en creëer een prachtig omhulsel voor uw product.

Alle wensen en benodigdheden verwerkt in een unieke verpakking

Wanneer u producent bent van bijvoorbeeld een voedingsproduct, moet er bij de verpakking rekening gehouden worden met de omstandigheden van het product. Zo heeft de verpakking eventueel nood aan een beschermde folie of moet het afgedekt blijven van licht en warmte. Milpak helpt u hier graag bij. Dit verpakkingsbedrijf beschikt over ervaring met flowpacks, dosiszakjes en pillowpacks die allemaal vervaardigd worden uit de materialen die u als producent verkiest. Daarmee zorgt u ervoor dat uw product geen kwaliteitsverlies lijdt en zolang mogelijk bewaard kan blijven. Ook geven de medewerkers van Milpak op voorhand aan wat het uiteindelijke kostenplaatje van de gehele verpakkingsproductie zal bedragen, zodat u een transparant beeld heeft op de investering.

Een dienstverlening op maat

Zodra er een overeenkomst is tussen u als producent en de medewerkers van Milpak over het ontwerp en materiaal van de verpakking, zal er gestart worden met de productie van de verpakkingen. Wanneer deze klaar zijn, is het zaak om een akkoord te sluiten over het transport hiervan. Bij het verpakkingsbedrijf nemen ze dit maar al te graag zelf voor hun rekening, maar het is tevens mogelijk om het vervoer zelf te regelen. Zoekt u nog naar een geschikte verpakking voor uw product? Dan neemt u het best contact op met de medewerkers van Milpak.

https://milpak.be/