Xtra Producties
Image default
Wijn

Exclusieve wijnen koopt u tijdens deze wijnveiling

Bent u een echte wijnliefhebber en op zoek naar exclusieve, oudere wijnen voor thuis of in uw zaak? Dan is de wijnveiling van Winefield’s Auctioneers echt wat voor u! Dit is een wijnveilinghuis, dat is gevestigd in een pand in Amsterdam. Hier kunt u tijdens veilingen oude wijnen kopen die zeer exclusief zijn. De ultieme beleving van de wijnveiling ervaart u als u aanwezig bent bij de fysieke veilingen. De spanning die u voelt gedurende de exclusieve veilingen, die altijd op zondagmorgen om 11.00 uur beginnen, is een bijzondere ervaring. De wijnexperts beantwoorden vragen en geven u graag advies, zodat u biedt op de wijn die echt past bij uw smaak.

Kies voor een fysieke wijnveiling of biedt mee op één van de andere manieren

Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet in de gelegenheid bent om in Amsterdam aanwezig te zijn voor een wijnveiling. Dat is geen probleem bij wijnveilinghuis Winefield’s Auctioneers. U kunt namelijk, naast fysiek bieden, op verschillende andere manieren een bod uitbrengen. Denkt u hierbij aan:

  • Een schriftelijk bod
  • Een telefonisch bod
  • Live online bieden
  • Bieden via aftersales

Zo heeft u toch nog een kans op de exclusieve wijnen van deze wijnveilingen. U geeft van tevoren aan wat u maximaal wilt besteden, zodat Winefield’s hier rekening mee kan houden.

Informeer naar de mogelijkheden en bied mee tijdens één van de wijnveilingen

Heeft u interesse in een (online) wijnveiling van dit wijnveilinghuis? Neemt u dan contact op met de wijnexperts en informeer naar de mogelijkheden. Daarnaast vindt u online uitgebreide informatie over de wijnen die geveild worden én kunt u online een bod uitbrengen, tijdens een veiling of aftersales. Ga voor de oude wijnen die u lekker vindt en haal deze in huis. Zo heeft u een mooie fles in huis of op de zaak staan of heeft u een uniek cadeau om weg te geven.

https://www.winefields.com/