Xtra Producties
Image default
Wijn

Een wijnproeverij bij u thuis laat u kennismaken met bijzondere wijnen

Drinkt u graag een glaasje wijn bij het avondeten, bij de borrel, in het weekend of bij andere gelegenheden? Wellicht heeft u een of meerdere favoriete wijnsoorten, of kiest u voor iedere gelegenheid een andere fles uit. Omdat er zoveel verschillende wijnen op de markt zijn, kiezen veel mensen ervoor om het simpel te houden en drinken zij eigenlijk altijd dezelfde wijn. Er zijn echter genoeg wijnen die passen bij uw smaakvoorkeur. De beste manier om nieuwe wijnen te leren kennen, is via een wijnproeverij. Op die manier kunt u samen met vrienden, familie, collega’s of kennissen genieten van verschillende heerlijke wijnen met een bijzondere smaak. Wijnhuis Oktober biedt u de mogelijkheid om thuis een wijnproeverij te houden. Zo hoeft u dus niet de deur uit om kennis te maken met vreemde wijnen. Hoe? Dat leest u hier!

Alle informatie over de wijnen wordt meegeleverd

Wanneer u een wijnproeverij bij u thuis organiseert in samenspreek met deze specialist, bepaalt u zelf de setting. U en uw gezelschap genieten op informele en ongedwongen wijze van speciale en exclusieve wijnen. Wijnhuis Oktober voorziet u van diverse heerlijke wijnen én de benodigde informatie. In de doos van uw wijnpakket vindt u alles wat u moet weten over de wijnsoorten. Zo leert u meer over hun afkomst en afdronk. Of u behoefte heeft aan een wijn uit Portugal, Zuid-Afrika of Australië; dankzij deze professional drinkt u ze tijdens een wijnproeverij bij u thuis.

Sluit een wijnabonnement af en ontvang heerlijke wijnen aan huis

Wijnhuis Oktober biedt naast een wijnproeverij bij u thuis ook de mogelijkheid om een wijnabonnement af te sluiten. Op die manier ontvangt u maandelijks of per kwartaal heerlijke wijnen die u thuis kunt proberen. U bepaalt zelf welke soorten wijn er in uw pakket komen bij dit wijnabonnement. Zo genieten u en uw gezelschap steeds van nieuwe lekkere wijnen. Wilt u graag een wijnabonnement afsluiten of wilt u een van de exclusieve wijnen van deze specialist bestellen? Breng dan een bezoek aan hun website en kies tussen wijnen van absolute topmerken!