Xtra Producties
Image default
Winkelen

Ga voor ultiem comfort met een waterbed matras

Bent u nog op zoek naar een comfortabel matras? Wat dacht u dan van een waterbed matras? Deze vormt zich perfect naar uw lichaam en zorgt voor ultiem comfort. Uw spieren en ruggenwervel krijgen tijdens het slapen extra steun, waardoor uw bloedsomloop soepeler stroomt en u helemaal tot rust komt. Het matras zorgt er ook voor dat u zich minder snel omdraait en daardoor beter doorslaapt. Op deze manier wordt u altijd uitgeslapen wakker. Bij HDW Shop vindt u diverse waterbed matrassen. Dit bedrijf verkoopt al sinds 1981 diverse bedden en matrassen en is uitgegroeid tot een echte waterbedden specialist.

Keuze uit diverse soorten matrassen

Wanneer u een waterbed matras bij HDW Shop wilt aanschaffen, zijn er diverse afwegingen die u moet maken. Wilt u bijvoorbeeld een matras met één waterkern of juist afzonderlijke waterkernen? Een matras met één waterkern is goedkoper en heeft dezelfde afmetingen. Daarnaast heeft u genoeg aan één verwarmingselement en zit er geen naad in het midden. Het voordeel van twee afzonderlijke waterkernen is dat u de watertemperatuur apart van elkaar kunt regelen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u en uw partner allebei een andere temperatuur willen. Naast de keuze voor waterkernen dient u ook te kiezen voor een softside of hardside matras. Een hardside matras is een harde ombouw, ligt heel stevig en biedt de beste steun aan uw waterbed. Bij een softside matras is de buitenrand zacht en is er een goede isolatie. Daarnaast daalt het energieverbruik en heeft u minder water nodig. U kunt dus zelf een waterbed matras kiezen aan de hand van uw wensen. Bij HDW Shop helpen ze u graag om een overwogen keuze te maken.

Vraag advies

Heeft u interesse in een waterbed matras en wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact op met HDW Shop. Zij vertellen alles over hun verschillende matrassen en geven betrouwbaar advies. Ook voor beddengoed, diverse onderdelen en accessoires en andere bedsystemen kunt u bij deze specialist terecht.

Gerelateerde artikelen

De beste kledingrekken vindt u hier

Bestel grote maten damesschoenen in een webshop met veel keuze

Accessoires voor in de werkomgeving, zoals een handige bureaulegger