Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

Gebak Bestellen

Gebak Bestellen

Online gebak bestellen van Brievenbus Banket

Bij Brievenbus Banket besteld u heerlijk gebak dat in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. 

Taart door de brievenbus

Verschillende soorten taart per post

U kunt bij Brievenbus Banket verschillende soorten gebakjes laten bezorgen. Namelijk;

 • Chocolade Banket; een smeuïge brownie per post met een hard laagje chocolade glazuur op de bovenkant, heerlijk ’s ochtends met de koffie of thee maar ook zeker aan te raden in de avond als nagerecht of met een glaasje bubbels.
 • Kaneel Banket; de naam verraad het al, maar hier staat Kaneel volledig centraal. Door de toevoeging van extra Kaneel granulaat korrels door het beslag en op de bovenkant ervaart u een explosie aan Kaneel smaak tijdens het nuttigen.
 • Haagsche Hopjes Banket; een iconisch Haagsch snoepje verwerkt in een gebak met heerlijke ‘Hopjes’ karamel laag op de bovenkant.
 • Walnoot Sinaasappel Banket; een chique gebakje met een heerlijke combinatie van smaken tussen Walnoten, Sinaasappel, Rozijnen en gebakken Cream Cheese. Gewoon door de brievenbus bij u bezorgd.

Verschillende maten brievenbus doosjes

U kunt er voor kiezen om één soort taart per post te versturen of meerdere soorten in de grotere brievenbus doosjes van Brievenbus Banket. De verschillende maten brievenbus doosjes zijn;

 • Normaal; een A6-formaat brievenbus doosje met één stuk gebak.
 • Large; een A5-formaat brievenbus doosje met twee stuks gebak.
 • Extra Large; een A4-formaat brievenbus doosje met vier stuks gebak.

Er zijn twee doosjes waar u verschillende soorten taart door de brievenbus kan combineren, het A5-doosje en A4-doosje. Het is zelfs mogelijk om in het grootste doosje, het A4-doosje, tot vier soorten gebak te bestellen in een doosje dat door de brievenbus past.

Voordelen van een brievenbus levering van Brievenbus Banket

Ontvanger hoeft niet op bezorger te wachten

Er zijn verschillende voordelen van een levering door de brievenbus. Wij zijn er van overtuigd dat het grootste voordeel is dat de ontvanger van de taart per post niet meer thuis hoeft te wachten op de bezorger om het pakketje aan te nemen. Dit scheelt enorm veel tijd en in diezelfde tijd kan de ontvanger andere leukere dingen ondernemen.

Same Day Delivery!

Bij Brievenbus Banket kunt u gebak bestellen en dit dezelfde dag laten afleveren. Als u voor 10:00 in de ochtend besteld op een werkdag wordt het gebak dezelfde dag nog bezorgd bij de gelukkige ontvanger. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u perongeluk vergeten bent om een bedankje te sturen of iemand is jarig maar daar komt u nét te laat achter om nog een cadeau te sturen. Bij Brievenbus Banket is dit geregeld en kunt u nog steeds op dezelfde dag een brievenbus cadeau versturen en laten bezorgen.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Ook kunt u tot 23:59 bestellen en het de volgende dag al laten afleveren bij de ontvanger. Waarschijnlijk bent u doordeweeks vaak tussen 09:00 en 17:00 aan het werk of bezig met andere dingen, hierdoor kijkt u vaak pas in de avond naar leuke dingen online. Omdat u tot 23:59 bij Brievenbus Banket een gebakje kunt bestellen en de volgende dag al laat afleveren hoeft u niet voor 10:00 snel nog een bestelling te doen en kunt u op uw gemak tussen in het assortiment van Brievenbus Banket kijken. Als u een keuze heeft gemaakt gaat u naar het menu en kiest u voor de optie gebak bestellen.

Brievenbus Cadeau

Brievenbus Cadeau over de grenzen

Het is mogelijk bij Brievenbus Banket om een heerlijk brievenbus cadeau te versturen. Niet alleen binnen Nederland maar ook ‘next-day’ naar België en binnen 48 uur naar Duitsland. Als u familie of vrienden over de grens heeft hoeft dit niet meer te betekenen dat u geen heerlijk cadeau per post kunt versturen om bijvoorbeeld uw verjaardag op afstand te vieren. Bij Brievenbus Banket bent u ervan verzekerd dat een heerlijke taart door de brievenbus op de deurmat beland van uw ontvangers.

Verschillende momenten voor een Brievenbus Cadeau

Eigenlijk is het altijd een goed idee om een brievenbus cadeau naar iemand te versturen. Omdat u een kaartje mét een taartje verzend is het ontvanger van een taart per post van Brievenbus Banket natuurlijk altijd een feestje. Toch hebben we een klein lijstje gemaakt met ideeën over het versturen van een cadeau per post, namelijk;

 • Verjaardag Cadeau Per Post
 • Kraam Cadeau Per Post
 • Beterschap Cadeau Per Post
 • Bedankt Cadeau Per Post
 • Valentijns Cadeau Per Post
 • Moederdag Cadeau Per Post
 • Vaderdag Cadeau Per Post
 • Sinterklaas Cadeau Per Post
 • Kerst Cadeau Per Post

Maar zoals eerder al gezegd, eigenlijk is het versturen van een taartje per post altijd leuk om te doen, maar vooral om te krijgen!

Zakelijk Bestellen

Relatiegeschenken

Vanaf nu is de relatiegeschenk-stress over. Het zoeken naar nieuwe originele ideeën bij bedrijven die al langere tijd relatiegeschenken geven is een lastige klus. Over het algemeen wilt u altijd blijven vernieuwen en de ontvangers verrassen met een nieuw origineel relatiegeschenk. Een taart per post van Brievenbus Banket is een origineel maar vooral erg lekker relatiegeschenk dat u kunt sturen naar de gelukkige ontvangers. Het zal zeker worden gewaardeerd om een positieve boodschap te ontvangen met lekker gebakje bijgevoegd. Voor meer informatie kunt u op de website van Brievenbus Banket kijken bij relatiegeschenken.

Verjaardagservice

Ook heeft Brievenbus Banket sinds 2021 ook een extra service toegevoegd waar u of uw bedrijf gebruik van kan maken. De verjaardagservice van Brievenbus Banket houdt in dat u eenmalig de adressen en geboortedata doorgeeft aan Brievenbus Banket, samen een keuze maakt tussen de verschillende maten en soorten gebak dat u cadeau wilt geven aan uw personeel en Brievenbus Banket regelt de rest.

Personaliseren

Bovenstaande relatiegeschenken en verjaardagservice kunt u ook volledig laten personaliseren. Denk hierbij aan ansichtkaartjes in eigen huisstijl of brievenbus doosjes met uw logo erop. Maar ook cadeaulintjes, inpakpappier en nog veel meer kan geregeld worden. Niks is te gek, zolang u wel tijdig besteld zodat Brievenbus Banket goed met u mee kan denken over uw wensen. Neem contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket voor het aanvragen van een offerte op maat en het bespreken van uw wensen. De klantenservice neemt doorgaans binnen één dag contact met u op en is ook in het weekend bereikbaar!

 

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen