Xtra Producties
Image default
Management

Goed voorbereid op de toekomst met Shiftbase

Met Shiftbase software voor urenregistratie

zet je een stap richting digitalisering van de administratie. Het is een gangbaar woord: digitaliseren, maar wat wordt er eigenlijk mee bedoeld? Maatschappij breed gaat het om het toenemende belang van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Op bedrijfsniveau is digitaliseren op te vatten als het omzetten van informatie in een vorm die door computers gebruikt kan worden. Gegevens en ook procedures zijn voortaan niet meer fysiek / tastbaar aanwezig als papier, map, rooster, agenda et cetera. Ze bestaan als computer- of online bestand. De voordelen zijn talloos:

-informatie wordt toegankelijker (vanaf meerdere locaties, voor grotere groepen mensen);

-het uitwisselen van gegevens is makkelijker (zowel binnen het bedrijf als tussen bedrijven);

-snelle data analyse is mogelijk;

-het milieu wordt ontlast (minder papier, minder fysieke opslag);

-je bespaart op kosten: je hebt geen / minder opbergsystemen nodig, kopiëren doe je niet meer;

-archiefstukken blijven toegankelijk.

Tot zover het ‘algemene verhaal’. Wat kunnen de tijdregistratie app, de digitale personeelsplanning en de online verlofregistratie van Shiftbase concreet voor jou en je bedrijf betekenen?

  1. Je hebt voortaan overal en altijd belangrijke informatie over het personeel bij de hand. Alles staat bij elkaar in Shiftbase: de roosters, vakantiedagen, personeelskosten. En je kunt er altijd bij, simpelweg door het programma of de app te openen en in te loggen.
  2. Het continue overall zicht op belangrijke zaken als ziekteverzuim, in- en uitkloktijden, vroege en late diensten geven je controle nu en in de toekomst. Je kunt direct bijsturen en inspelen op ontwikkelingen.
  3. Jij bent als leidinggevende / administrateur beter in staat je werk te doen. Dit straal je uit en hiermee inspireer je het hele team. De kwaliteit en effectiviteit van het werk zal toenemen.
  4. Op verschillende vlakken bespaar je tijd, energie én geld. De overgangsfase van handmatig naar digitaal vergt een investering, maar die verdien je dubbel en dwars terug. Zoeken in mappen en dozen, mails printen, roosters en salarisstroken rondbrengen of opsturen: het hoeft allemaal niet meer. 
https://www.shiftbase.com/nl/