Xtra Producties
Image default
Sport

Iedereen valt in de prijzen bij het bestellen van medailles

Sporten is goed voor een mens, daar is geen twijfel over mogelijk. De een is er beter in dan de ander, maar we doen allemaal ons best. Sommige mensen brengen uren door op het trainingsveld om vervolgens uit te blinken tijdens de wedstrijden. Anderen staan liever met alle vrienden in het weekend een balletje te trappen in plaats van dat ze voetbalmedailles binnenslepen. Toch blijkt uit verschillende onderzoeken dan een beetje gezonde competitie ook goed voor je is!

Hoeveel voetbal, tennis of hockey medailles heb jij al gewonnen?

In Nederland is het gebruikelijk dat je aan een sport doet. Dit verschilt echter in allerlei soorten en maten. Een hoop mensen zijn door de weeks hangend aan een muur, zwemmend in het golfslagbad of schaatsend op het ijs te vinden. En in het weekend staat een groot deel op het gras, in een zaal of op het zand een wedstrijd te spelen. Soms zelfs zo goed dat er verschillende medailles voor hockey, handbal, tennis of voetbal worden uitgereikt. Hoeveel medailles of sportbekers heb jij in je sportieve carrière al gewonnen?

Samen houden we elkaar in beweging

Ondanks dat het voor een hoop Nederlanders normaal is dat ze sporten, is er ook een grote groep waarbij dit een stuk lastiger is. Gelukkig wordt ook aan deze groep steeds meer aandacht besteed. Mensen met een fysieke of verstandelijke beperking hebben de mogelijkheid om onder speciale begeleiding toch een sport te kunnen beoefenen. Het ene moment ligt dit aan de faciliteiten van de accommodaties, het andere moment aan de vaardigheden van het personeel. De term ‘toegankelijkheid’ is een breder begrip geworden binnen de sportwereld. Hiermee worden zowel fysieke faciliteiten als begeleiding bedoelt. Door aan iedereen te denken houden we elkaar in beweging.

Zet ze in het zonnetje

Om het mogelijk te maken dat iedereen kan sporten, zijn er veel mensen nodig. Uiteraard is professionele begeleiding belangrijk, maar het gaat veel verder dan dat. Naast de mensen die betaalt krijgen om een voetbalclub, tennisvereniging of klimhal draaiende te houden, zijn er dagelijks ook veel vrijwilligers hard aan het werk. Zij offeren een hoop vrije tijd op om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Wil je hen een keer in het zonnetje zetten? Geef ze een tastbaar en originele verassing door mooie medailles te bestellen. Voorzie ze van een leuke boodschap waarin je jouw waardering laat blijken.