Xtra Producties
Image default
Bedrijven

In zes stappen naar jouw eigen animatie

In zes stappen naar jouw eigen animatie

Bij Animatie Film Laten Maken is elke animatie video maatwerk. Om het maximale resultaat met je animatie video te behalen zorgen we dat alles, maar dan ook alles, is afgestemd op je doelgroep, je onderneming en je boodschap. Hoewel elke video een uniek project is, gebruiken we een standaard stappenplan. Daardoor weet iedereen waar hij aan toe is en leveren we video’s op tijd én binnen budget. We doen dit samen, waardoor je bij elke stap input en feedback kunt geven. Meer weten? Neem contact met ons op!

Stap 1: Concept

Eerst gaan we met je in gesprek. Wie gaat je video zien? Wat wil je de kijker vertellen. Wat weet hij of zij al? Al doorvragend krijgen we alle informatie boven water die we nodig hebben om het concept helder te krijgen.

Stap 2: Script

Het concept wordt uitgewerkt in een script. Door ons te beperken tot de essentie voorkomen we dat de video te lang wordt en wordt je kernboodschap duidelijker dan ooit.

Stap 3: Storyboard

Het storyboard is een visuele uitwerking van je script. Je krijgt nu een idee van de sfeer van de animatievideo. Bevalt iets je niet? Dan kan dit in deze fase nog makkelijk worden aangepast.

Stap 4: Illustraties

Kleuren, stijl en personages moeten precies kloppen met wat je te vertellen hebt! Om jouw animatie te laten passen bij je huisstijl worden alle illustraties specifiek voor jouw situatie ontworpen.

Stap 5: Voice-over

We hebben een vaste pool stemacteurs die we kunnen inzetten als voice-over. Op basis van onze ervaring weten we wel welke stemacteurs geschikt zijn voor jouw animatievideo. Maar de uiteindelijke keuze is natuurlijk aan jou!

Stap 6: Animatie

Onze animatoren gaan aan het werk en brengen je video tot leven

Stap 7: Geluidseffecten

Tenslotte voegen we geluidseffecten toe. Deze maken de video boeiender en helpen je om de aandacht te richten op belangrijke onderdelen.