Xtra Producties
Image default
Zakelijk

Koop al je online cadeaubonnen bij Herladen.be

Als je geen idee hebt wat je iemand moet geven voor zijn verjaardag dan zit je met een cadeaubon altijd. De jarige kan zelf bepalen waaraan het wordt uitgegeven maar heeft wel een origineler idee dan een zakje met geld. Ben je benieuwd welke cadeaubonnen je online kunt bestellen bij Herladen.be? Lees dan hier verder welke cadeaubonnen je kunt bestellen en wat je ermee kunt.

Netflix en Spotify

Met een cadeaubon van Netflix of Spotify geef je iemand een maand of later een service cadeau. Met de code van de cadeaubon worden de maandelijkse kosten van de kaart afgeschreven. Bij Herladen.be kun je kiezen voor  €25 of €50, of zelf een willekeurig bedrag kiezen.

Gamen

Voor de gamers zijn er Playstation, Xbox, Nintendo, Blizzard Battle en League of Legends cadeaubonnen beschikbaar bij Herladen.be. Het leuke is dat je tegenwoordig ook verpakkingen kan toevoegen aan je online gift card, super leuk voor als iemand jarig is of voor speciale gelegenheden.

Zo kun je voor de Playstation een online cadeaubon bestellen ter waarde van 10, 20 of 50 euro  waarmee degene waaraan je het geeft zelf kan bepalen wat ze kopen. Of je geeft een Playstation Plus account voor 3 of 12 maanden. Met een Playstation Plus kan je gratis spellen te downloaden,  meer proefversies te spelen en optimaal gebruik te kunnen maken van de Playstation.

Apple Store en Google Play Store

Apple en Android hebben door de jaren heen ontzettend veel verschillende apps verzameld. Dagelijks komen er meer bij waardoor het aanbod in spellen en andere apps steeds groter wordt. Iedere keer wordt jouw aanbevolen lijst aangepast naar je interesses. Vaak zijn de uitgebreidere apps wat duurder, als je een cadeaubon geeft kan iemand optimaal gebruik maken van de Apple Store of de Google Play Store (Android).  

Tegenwoordig kun je met de Herladen.be app online cadeaubonnen bestellen. In de app kun je gemakkelijk zien hoeveel tegoed er nog op je cadeaubon staat. Daarnaast ben je op de hoogte van het laatste nieuws rondom recent uitgebrachte games.