Xtra Producties
Image default
Zakelijk

Huur nu een privé vliegtuig

Vaak wordt een privéjet gebruikt voor zakenreizen of gebruiken welvarende mensen het privé. Vaak gaat het om een zeer luxe, kleiner vliegtuig met straalmotoren. Het is een soort vliegtuig dat ook specifiek voor de bovenstaande doeleinden wordt gebruikt en specifiek daarvoor ontworpen. Soms zijn ook bestaande passagiersvliegtuigen omgebouwd voor privégebruik. Toch zijn veel privéjets ontworpen voor minder dan tien passagiers met veel luxe en comfort. 

Een eigen vliegtuig als eigendom 

Vaak is een privéjet eigendom van een bedrijf, maar kan het ook van een particuliere eigenaar zijn. Ook wordt er weleens gebruik gemaakt van deel eigenaarschap,, waarbij meerdere partijen een deel van de kosten op zich nemen en daarmee het recht op het gebruik ervan ook delen. Ook leveren bedrijven op aanvraag een privéjet, waarbij Heli-Jet één van de grotere van Nederland is. Men kan bij deze maatschappij kiezen voor privévluchten met een route naar keuze. 

Voordelen van een private jet

De voordelen van een privéjet ten opzichte van een normaal passagiersvliegtuig zijn heel groot, maar dat heeft uiteraard als nadeel dat de prijs van een privéjet vele malen hoger ligt. Zo ben je niet gebonden aan specifieke vliegvelden van waaruit je vlucht vertrekt. Je kiest zelf het dichtstbijzijnde vliegveld van je aankomst- en vertrekplaats. Vermijd zo lange transfertijden en hoef je niet in de rij te staan om te boarden.  De geregelde taxi van Heli-Jet maakt de reis af, en zo ben je altijd op tijd bij je afspraak en is de reistijd vele malen korter. 

Ga je op reis met een private jet? Dan maakt het gezelschap niet uit. Heli-Jet heeft altijd toegang tot de geschikte jet voor jouw wensen. Een comfortabele reis zorgt voor een goed begin van de vakantie. Zo heb je met een private jet meer dan genoeg beenruimte en hoef je geen rekening te houden met medepassagiers. Als klap op de vuurpijl wordt je tijdens de vlucht bediend met luxe catering.