Xtra Producties
Image default
Beauty en verzorging

Al uw cosmetische behandelingen bij Dokter Michiel

Sommige cosmetische behandelingen kunnen een grote positieve invloed hebben op de uitstraling van een persoon. Dat is de reden dat veel mensen toch hier een daar een rimpeltje willen laten weghalen. Dokter Michiel heeft jarenlange ervaring in de cosmetische geneeskunde en is zich gaan specialiseren in de ooglidcorrecties en injectables. Toch doet hij meer dan dat. Lees meer over de verschillende soorten behandelingen die Dokter Michiel uitvoert.

Botox behandelingen

Botox is een product dat spieren tijdelijk in het gezicht ontspant. Het gerucht dat botox rimpels weghaalt is dus niet waar. Doordat spieren ontspannen heeft de huid kans om te herstellen en zo vervagen rimpels Bij Dokter Michiel kun je de volgende behandelingen met botox laten uitvoeren:

  • Fronsrimpels
  • Voorhoofdrimpels
  • Mondhoeken
  • Overmatig transpireren
  • Wenkbrauwlift
  • Kraaienpootjes
  • Bunny lines

Filler behandelingen

Voor sommige mensen is een ingevallen traangoot een erfelijk iets. Het geeft een vermoeid uiterlijk en men kan het moeilijk camoufleren door het diepteverschil. Een filler kan hier verandering inbrengen. De donkere verkleuring door zichtbare bloedvaatjes en lijnen zullen hierdoor verdwijnen. De traangoot wordt opgevult met een filler van hyaluronzuur: Teosyal. Teosyal is wetenschappelijk bewezen effectief en staat bekend om zijn verdovende effect. De pijn wordt in deze behandeling dan ook vaak als prettig ervaren.

Plastische chirurgie

Als we ouder worden vermindert de elasticiteit in de verschillende weefsels van onze huid. Twee van deze weefsels zijn de pezen in de bovenoogleden en de huid bij de onderoogleden. Als deze gaan hangen wordt het lastiger om te lezen, ervaart men meer vermoeidheidsklachten en u krijgt sneller hoofdpijn. Ook ziet u er vermoeider uit en gaan de ogen irriteren. In dat geval kan een correctie bij de bovenoogleden of onderoogleden de oplossing zijn voor een frisse uitstraling.

Bij een bovenooglidcorrectie wordt in de oogplooi een sneetje gemaakt. Een reepje huid wordt vervolgens weggehaald en vervolgens weer gehecht. Omdat het litteken precies in de oogplooi valt is het na een aantal weken vaak nauwelijks te zien.

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd doordat net onder de wimperrand een klein sneetje wordt gemaakt. Ook hier wordt een reepje huid en soms overtollig vet weggehaald. Vervolgens wordt de snee met een oplosbaar draad gehecht en bedekt met hechtpleisters. Bij deze behandeling valt het litteken in de wimperrand, en is het litteken na een aantal maanden nauwelijks zichtbaar.