Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

Laat je rondingen zien in deze prachtige bruidsjurken

Laat je rondingen zien in deze prachtige bruidsjurken 

Winkelen voor een trouwjurk is een van de meest spannende, zenuwslopende en emotionele processen waar een bruid doorheen moet. Als je volslank bent, kan het extra moeilijk zijn om iets te vinden dat zowel bij je lichaam als bij je stijl past. Maar vrees niet! Er zijn verschillende prachtige stijlen trouwjurken te vinden bij trouwjurken Rotterdam die de vollere vrouw flatteren. Hier zijn enkele tips over hoe je de perfecte jurk voor je speciale dag kunt vinden! 

 

A-lijn japonnen

A-lijn jurken zijn universeel flatterend en perfect voor elk figuurtype. Een A-lijn is getailleerd, maar loopt geleidelijk uit naar de grond in een A-vorm – vandaar de naam. Het silhouet creëert een zandloper effect, ongeacht grootte of vorm, en het helpt ook eventuele probleemzones zoals heupen of dijen te verbergen. Voor bruiden die hun rondingen willen laten zien zonder al te veel huid te tonen, is een A-lijn jurk een goede keuze.

 

Empire taille jurken

Jurken met een Empire taille zijn een andere populaire keuze voor vollere figuren, omdat ze de aandacht afleiden van het middengedeelte en een sierlijk silhouet creëren van top tot teen. Deze stijl wordt gedefinieerd door de hoge taille die net onder de borstlijn valt en daaronder overgaat in een vloeiende rok. De stof van deze stijl kan licht en luchtig zijn of zwaar genoeg om over de rondingen te glijden – wat het beste bij jouw smaak past! 

 

Baljurken

Baljurken stralen een ouderwets gevoel uit met hun volumineuze rokken, omgeslagen tailles en romantische details als ruches of kanten accenten. Als je op zoek bent naar een klassieke look waardoor je je op je speciale dag koninklijk voelt, dan is dit de stijl voor jou! Dit is ook een geweldige optie als je je rondingen wilt accentueren terwijl je de rest bedekt houdt; de dramatische rok zal eventuele probleemgebieden camoufleren en toch je beste troeven laten zien. Kijk op bruidsmodeoutlet.nl voor de mooiste baljurken voor de volslanke vrouw!

 

https://bruidsmodeoutlet.com/