Xtra Producties
Image default
Dienstverlening

Laat uw woningontruiming regelen door een professional

Woningontruiming is vaak een enorme klus. Zeker als er een groot huis moet worden opgeruimd of als het gaat om bijvoorbeeld een kamer in een zorginstelling die binnen enkele dagen moet worden opgeleverd voor de volgende bewoner. Als u het niet ziet zitten om het woning ontruimen zelf op te pakken dan kunt u hiervoor een gespecialiseerd bedrijf inhuren. Zij zorgen er dan voor dat de woning op een afgesproken datum wordt leeg gehaald. Nog bruikbare spullen die u niet wilt houden gaan meestal naar een kringloopwinkel, de rest wordt afgevoerd naar de afvalverwerking. Op deze manier heeft u als familie of nabestaande geen omkijken naar de woningontruiming en kunt u zich concentreren op bijvoorbeeld het regelen van een uitvaart.

Een woning laten ontruimen met aanvullende diensten

U kunt een woning laten ontruimen in combinatie met andere diensten. Denk hierbij aan het verwijderen van vloerbedekking of door een huurder aangebrachte aanpassingen aan een woning. Ook het snoeien van de tuin of het verwijderen van beplanting in de tuin kan bij de woningontruiming worden meegenomen. Indien nodig kan het huis worden schoongemaakt, als u dit niet apart aangeeft zal de woning bezemschoon worden opgeleverd. Zeker als er haast is bij het ontruimen van een woning is het vaak prettig hiervoor een extern bedrijf te kunnen inschakelen.

Wat kost een woningontruiming?

Een woning ontruimen wordt doorgaans gedaan voor een vooraf afgesproken tarief. De prijs is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de hoeveelheid werk. Het leegruimen van een kamer in een zorginstelling is uiteraard goedkoper dan van een hele woning. Als u kiest voor het uitsluitend afvoeren van de inboedel bent u natuurlijk voordeliger uit dan wanneer er ook andere werkzaamheden moeten worden verricht. U kunt een prijsopgave vragen bij Woningontruiming Regionaal. U vindt een overzicht van de steden waar zij werken op de website. Via het contactformulier kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.