Xtra Producties
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom is een brievenbusdoos zo handig?

Het gebruiken van een brievenbusdoos om een pakket te verzenden is in veel opzichten er handig. Het belangrijkste voordeel is dat het voor u, als bedrijf, mogelijk wordt om flink te besparen op de verzendkosten van bestellingen. Het versturen van een brievenbusdoos is namelijk veel goedkoper dan wanneer u gebruik maakt van verzenddozen die door een pakketdienst geleverd moeten worden bij de consument. Een ander bijkomend voordeel van de brievenbusdoos is dat de verzending vaak snel bij de consument op de deurmat ligt, omdat PostNL vrijwel altijd de volgende werkdag het pakket al bezorgd. Hierdoor wordt het mogelijk om uw belofte, ‘vandaag besteld, morgen in huis’, waar te maken. Ook is de brievenbusdoos erg stevig en heeft het meer inhoud dan u wellicht in eerste instantie denkt.

Gebruik verzenddozen voor grotere producten

Om grotere producten op correcte manier en zo veilig mogelijk te verzenden, maakt u gebruik van verzenddozen. Uiteraard is het mogelijk om de dozen die u zelf ontvangt hiervoor in te zetten. Het gebeurt echter dat er een logo van een ander bedrijf op staat, waardoor u minder professioneel overkomt bij de consument. Daarom is het aan te raden om verzenddozen met uw eigen logo in te zetten. Deze zijn in diverse maten verkrijgbaar en ook aan te passen op uw eigen wensen qua kleur en logo. Dit is zeker een overweging waard als u regelmatig pakketten verstuurt.

Goede verzenddozen of een brievenbusdoos koopt u eenvoudig online

Bij het bedrijf Twinpack wordt het bestellen van verzenddozen of brievenbusdozen wel erg eenvoudig! Er is keuze uit een breed assortiment van dozen. Ongeacht de maat die u zoekt, hier zult u het vinden. Ook voor verschillende formaten van de brievenbusdoos kunt u hier terecht. Het is bovendien mogelijk om alle dozen van uw bedrijfsnaam of -logo te laten voorzien zodat het goede reclamedragers worden. Voor een speciale order of voor grote aantallen krijgt u vooraf een vrijblijvende prijsopgave.