Xtra Producties
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak uw pensioen eenvoudig met het inschakelen van een onafhankelijk pensioenadviseur

Het is verstandig om tijdig te beginnen met het in kaart brengen van uw financiële status en de verwachting van uw pensioen. Zeker als u als werkgever een collectieve pensioenregeling wilt opzetten of uw werknemers moet informeren over hun pensioenen. Dit is een complexe taak waarbij het inschakelen van een professional een verstandige zet is. Met het inzetten van een onafhankelijk pensioenadviseur voor uw organisatie weten u en uw medewerkers waar u aan toe bent. U doet er goed aan om in gesprek te gaan met een onafhankelijk pensioenadviseur. Maar wat maakt de adviseur dan zo onafhankelijk?

De onafhankelijkheid van de adviseurs

Wij raden u de onafhankelijke adviseurs van PHB Financieel Adviseurs aan op het gebied van uw pensioenadvies. Met de juiste kennis in huis bieden zij u advies op maat aan op het gebied van pensioenen. Maar dat niet alleen. Ook voor het beheer van de communicatie naar uw personeel toe schakelt u hen in. Zij vervullen deze taak op professionele wijze voor u. De onafhankelijke adviseurs van PHB Financieel Adviseurs worden niet beïnvloed door verzekeraars. Dat maakt hen zo onafhankelijk. Hierdoor is er  een volledig, objectief advies gevormd kan worden. U als werkgever heeft hier uiteindelijk het meeste baat bij. Met de keuze uit een uitgebreid dienstenpakket en het inschakelen van een onafhankelijk pensioenadviseur worden zaken geregeld zoals:

  • Een collectieve pensioenregeling opzetten.
  • Het ontvangen van een second opinion op uw huidige pensioenregeling.
  • Een pensioencursus geven voor de ondernemingsraad.
  • De communicatie van ingewikkelde materie over pensioenen in heldere taal richting uw personeel.

Het diensentpakket en de praktische redenen

Wanneer u de dienstverleningen van PHB Financieel Adviseurs wilt inschakelen, wilt u natuurlijk dat dit hebt beste tot zijn recht komt. De dienstverleningen sluiten het best aan wanneer u een bedrijf heeft dat tussen de 10 á 400 werknemers in dienst heeft. Ontzorg uw HRM- en P&O afdeling met de lastige materie en vragen op het gebied van pensioenadvies, pensioenbeheer en pensioencommunicatie. Bepaal zelf waar de accenten op komen te liggen in de dienstverlening en PHB Financieel Adviseurs ontzorgt dit voor u.

https://phb.nl/