Xtra Producties
Image default
Gezondheid

MammaTENS, de pijnverlichter voor zwangere vrouwen

Je zit ergens vreselijk over te tobben en kunt je gedachten niet stilzetten. Dan komt er onverwachts een vriendin langs en wordt het een gezellige middag. Jullie praten goed bij en drinken eindeloos veel thee! De zorgen die je had? Je denkt er even helemaal niet meer aan! Als je er ’s avonds wel weer bij stilstaat, lukt het je te relativeren en een en ander in realistisch perspectief te zien. Het is allemaal toch niet zo erg als het leek. Herken je deze situatie? Met de MammaTENS is het eigenlijk net zo. Je hebt pijn. De pijn niet voelen, de pijn de stoppen: het lukt je niet. Maar zodra je de MammaTENS pleisters opplakt en het apparaat aanzet, voel je aangename trillingen. Een sensatie die de pijn als het ware ‘overrulet’. Je ontspant en je lichaam begint natuurlijke pijnstillende stofjes aan te maken. De pijn neemt verder af en jij zit echt een stuk beter in je vel. De Tens Eco 2 kopen is daarom een goed idee voor zwangere vrouwen.

Te gebruiken voor, tijdens en na de bevalling

De MammaTENS blijkt effectief bij zwangerschapsklachten als: rugpijn, zware/vermoeide benen en misselijkheid. Tijdens de bevalling biedt het Tensapparaat ook uitkomst. De pijn van de weeën en de bevallingspijn worden een stuk dragelijker. Ben je eenmaal moeder geworden, dan wil je vast zo snel mogelijk weer in shape komen. En ook hiervoor gebruik je de MammaTENS. Je kunt er bijvoorbeeld je bekkenbodemspieren mee trainen. Naar het principe achter Tens -elektrostimulatie- is de afgelopen decennia veel onderzoek gedaan. Ben je daarin geïnteresseerd? Onder het kopje ‘studies’ staan verwijzingen en links naar samenvattende artikelen. In sommige gevallen kun je van de verzekering (een deel van) de aanschafprijs van de Tens terugkrijgen. Over Tens apparaat vergoeding kun je bij je eigen verzekeraar informeren.

MammaTENS valt onder schwa-medico Nederland BV, gevestigd in Woudenberg. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert al zo’n 25 jaar diverse Tensapparaten. De algemene voorwaarden voor verkoop en levering aan consumenten op MammaTENS.nl, zijn dezelfde als die van schwa-medico. Vragen over het MammaTENS apparaat kun je stellen via het contactformulier op de website van MammaTENS. Bestellen kan via dezelfde website. De prijzen die vermeld staan, zijn inclusief btw. De standaard verzendkosten bedragen € 5,25. 

https://www.mammatens.nl/