Xtra Producties
Image default
Groothandel

Verschillende soorten tegels en andere bouwmaterialen voor een vriendelijke prijs

Bent u nog op zoek naar nieuwe tegels? Voor uw nieuwe huis of een verbouwing van de keuken of badkamer? Bij Van Noort heeft u de keuze uit veel verschillende soorten tegels, al dan niet van gerenommeerde en befaamde merken. U kunt deze grootse collectie bekijken in de showroom en de bouwwinkel van Van Noort. Hier kunt u ook terecht voor de nodige inspiratie op woongebied, voor zowel de keuken als de badkamer. De verschillende soorten tegels en andere bouwmaterialen worden bij Van Noort allemaal aangeboden voor een zeer vriendelijke prijs.

Een nieuwe badkamer of keuken vraagt om de perfecte tegels

Als u toe bent aan een nieuwe keuken en/of badkamer, dan doet u er goed aan om zich te verdiepen in het soort tegels, badkuip, kraan en andere zaken. Ook kunt u bijvoorbeeld aan het installeren van vloerverwarming denken. Het is handig om dit tegelijkertijd met de verbouwing te laten installeren. Bij Van Noort kunt u ook voor dit soort zaken terecht. U kunt ervoor kiezen om de tegels te laten leggen en de vloerverwarming te laten installeren door professionals. Zo krijgt u de badkamer of keuken helemaal naar wens, professioneel en helemaal naar uw smaak.

Voor welke bouwmaterialen kunt u nog meer bij Van Noort terecht?

U kunt bij Van Noort ook terecht voor de aanschaf van een toilet, voor verschillende DHZ artikelen, leidingwerk, elektra en hout. Er zijn echter nog veel meer soorten bouwmaterialen beschikbaar: de keuze is reuze. Een verbouwing alleen al is al duur genoeg, daar wilt u zo min mogelijk extra kosten bij. De bouwmaterialen en het gereedschap bij Van Noort is daarom zo goedkoop mogelijk gemaakt. U bent in veel gevallen een stuk voordeliger uit dan bij een andere bouwwinkel. Dit terwijl de keuzemogelijkheden en opties groot zijn.