Xtra Producties
Image default
Eten en drinken

Met catering Groningen ben je aan het juiste adres voor feesten en partijen

Met catering Groningen zijn voortaan al je feesten voorzien van kwalitatief goed eten en waarbij u zeker niet meer betaald dan nodig is. Of het nu de opening van uw bedrijf is, tuinfeesten, lunch voor uw personeel om iets te vieren of voor uw eigen bruiloft: bij ons is alles tot in de punten geregeld en helemaal naar smaak af te stemmen. Met catering Groningen zullen uw gasten smakelijk genieten!

Met catering Groningen heb je meerdere mogelijkheden

Het eten van catering Groningen staat bekend om haar unieke prijs – en kwaliteitsverhouding. Het eten is namelijk van hoog kwaliteit, maar dan voor een eerlijke prijs. U hoeft dus niet onnodig een andere prijs te betalen en kunt u zelf ook genieten van onze unieke service.

Voor elk feestje is catering Groningen een goede keuze. Op het gebied van evenementen, catering- en party-service nemen wij het zware werk uit handen en kunnen we u helpen bij het verbluffen van uw gasten. Wij luisteren graag naar uw wensen, maar bieden ook zelf verschillende mogelijkheden aan. Zo arrangeren wij lunch buffetten, leveren we belegde broodjes, organiseren we tuinfeesten met vakkundige medewerkers en is zelfs uw bruiloft mogelijk. Wij hebben een menu voor u klaarstaan, maar luisteren ook graag naar uw (dieet)wensen en voorkeuren. Hierdoor is uw feest op maat gemaakt, maar dan niet ten koste van het eten.

U kunt ons inzetten in de noordelijke provisies zoals Groningen, Friesland en Drenthe. Indien u hier net buiten valt, staan wij ook open voor andere gebieden. Hier zullen wij dan ook een passende offerte voor maken. Maak telefonisch een afspraak met ons om je wensen en voorkeuren door te geven, of gebruik het formulier. Hierop kunt u ook aangeven wanneer u gebeld wil worden waardoor u altijd op het juiste moment in contact met ons komt.