Xtra Producties
Image default
Auto's en Motoren

Met Motorcursus.nl slaag jij meteen voor het theorie examen

Wil jij een cursus motortheorie in Amsterdam volgen? Kom dan meedoen met de steengoede eendaagse motor theoriecursus van Motorcursus.nl. Binnen 1 dag leer je zowel alle motor theorie aan en slaag je voor het motor CBR examen. Je hoeft je niet per sé voor te bereiden voor de cursus, het aanleren van de theorie hoeft je dus maar echt 1 dag van je tijd te kosten.

Wanneer je meedoet met onze cursus hoef je niet zelf wekenlang te blokken, je hoeft geen boeken of cd-roms aan te schaffen en je hoeft thuis geen huiswerk te maken van de behandelde lesstof. Je hoeft letterlijk maar 1 dag in je agenda vrij te plannen om onze cursus te komen volgen en je bent na die dag gewoon helemaal klaar. Met het motor certificaat op zak.

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen om de dag voor de cursus op tijd naar bed te gaan. Wij starten namelijk om 07.00 en verwachten van je dat je op tijd aanwezig bent. Natuurlijk is het voor zowel jou als voor ons fijn als je uitgeslapen bent en voldoende energie hebt om een paar uur te gaan knallen. Iedereen die meedoet aan de cursus stelt zich even kort voor, de docent doet dat ook. Jij laat ook even in het kort weten wie jij bent.

Dan is het tijd voor de les. De les wordt klassikaal gegeven en wij vragen om actief mee te doen, goed op te letten en goed te luisteren naar de uitleg. Natuurlijk is de sfeer gewoon gezellig, je krijgt heus niet te maken met een strenge docent. De docent is juist heel relaxed, hulpvaardig, gezellig en grappig. Want met een grapje tussendoor en een relaxte sfeer kan je veel beter leren dan wanneer het een strenge bedoening is.

Als alle motor theorie lesstof behandeld is mag je oefenexamens gaan maken. Denk aan wat je geleerd hebt, raadpleeg voor de moeilijke vragen de ezelsbruggetjes die je tijdens de les van de docent hebt geleerd.

Dan, rond een uur of 12.00/13.00, gaan we naar het CBR. Daar mag je laten zien wat je allemaal van ons hebt geleerd tijdens het examen. En dat gaat absoluut lukken, bijna iedereen slaagt bij de eerste poging na het volgen van onze cursus.

https://www.motorcursus.nl/