Xtra Producties
Image default
Particuliere dienstverlening

Met passief bouwen is uw nieuwe huis klaar voor de toekomst

Passief bouwen is een term die u de komende decennia nog vaak gaat horen als het gaat om het bouwen van nieuwe woningen. Een passiefhuis bouwen is namelijk de manier om een huis klaar te hebben voor de toekomst. Een toekomst waarin we zuinig met energie moeten omspringen en onze energie deels zelf moeten gaan opwekken. Zonnepanelen op het dak, goede isolatie en in veel gevallen een alternatief voor gas, dat is de toekomst van passief bouwen. Nog niet iedereen is hier klaar voor, maar gelukkig zijn er deskundigen die u hierbij met raad en daad terzijde kunnen staan. U vindt ze in het Passiefhuiscentrum, waar u zich kunt laten voorlichten over maatregelen voor een energiezuinige woning.

Er moeten in de komende jaren veel huizen worden gebouwd

Vanwege het grote woningtekort in bepaalde delen van Nederland moeten er de komende jaren duizenden woningen worden gebouwd. Of dat gaat lukken is nog even afwachten. Zeker is wel dat een passiefhuis bouwen vaak aan de orde zal zijn als er een woningproject wordt ontwikkeld. Een passiefhuis bouwen betekent dat de woning op alle mogelijke manieren wordt voorzien van energiezuinige maatregelen. Dat betekent niet alleen goede isolatie, maar bijvoorbeeld ook vloerverwarming, een warmtepomp in plaats van een conventionele cv-ketel of energiezuinige design radiatoren. Als u door de bomen het bos niet meer ziet dan is het goed te weten dat u bij deskundigen advies kunt vragen over alle mogelijkheden die er zijn.

Bezoek het Passiefhuiscentrum in Deurne

Bent u van plan om te starten met passief bouwen? Laat u dan deskundig adviseren door de bedrijven die u hierbij graag van dienst willen zijn. U vindt ze in het Passiefhuiscentrum in Deurne. Hier hebben vooraanstaande bedrijven op het gebied van moderne woningbouw een eigen stand waar u hen kunt bezoeken. Advies over moderne kozijnen, zonnepanelen of een warmtepomp nodig? U kunt het hier allemaal op één dag inwinnen.