Xtra Producties
Image default
Particuliere dienstverlening

Het kopen van een stuk bouwgrond bij uw makelaar in Brasschaat

Cum Laude is de makelaar in Brasschaat waar u aan het juiste adres bent voor niet alleen luxe woningen als villa’s en appartementen, maar ook voor bouwgrond. Het makelaarskantoor heeft een uitgebreid aanbod bouwgronden in onder andere Brasschaat, Schoten, Schilde en ’s-Gravenwezel. Met het kopen van een stuk bouwgrond in deze natuurrijke gebieden, bouwt u te midden van de rust uw droomhuis en bent u, wanneer u dat wenst, binnen een mum van tijd in het bruisende Antwerpen. Makelaars zoals Cum Laude helpen u het beste van beide werelden te verenigen. 

Bouwgrond en bestemmingsplannen

Zou u zonder een makelaar in Brasschaat op zoek gaan naar een stuk bouwgrond, dan zou u een grote uitdaging tegemoet gaan waarbij er een aantal addertjes onder het gras liggen. Het is namelijk lang niet altijd duidelijk of een stuk grond ook daadwerkelijk als bouwgrond gebruikt kan worden. Het bestemmingsplan dient u dan bij de gemeente op te vragen. Koopt u echter een stuk grond aan via Cum Laude, dé makelaar in Brasschaat met een uitgebreid aanbod op dit gebied, dan bent u zeker van uw zaak. Alle aangeboden stukken grond betreffen daadwerkelijk bouwgrond.

Stedenbouwkundige voorschriften

Wel kan er sprake zijn van bepaalde eisen waar uw toekomstige woning aan moet voldoen. Eventuele dergelijke eisen zijn vastgelegd in de stedenbouwkundige voorschriften die door de gemeente zijn opgesteld. Ook kan er een vastgelegde termijn bestaan waarbinnen u dient te bouwen. De stedenbouwkundige informatie is bij de makelaar in Brasschaat bekend. Ook beschikt Cum Laude niet zelden over interessante informatie betreffende de historie van de grond. Op de website van Cum Laude vindt u alle informatie terug die bij deze makelaar in Brasschaat bekend is. Zo kunt u zich een redelijk beeld vormen van de grond en de mogelijkheden.

De staat van de bouwgrond

Uiteraard is uw makelaar in Brasschaat u niet alleen van dienst wat betreft informatie omtrent bestemmingsplannen en stedenbouwkundige feiten. Cum Laude geeft u namelijk ook helder inzicht in de staat waarin de grond verkeert. Moeten er misschien bomen gerooid worden en ligt de grond gunstig ten opzichte van het straatniveau? Ook de kwaliteit van de bodem kan getest worden. Makelaars in Brasschaat en omgeving, zoals Cum Laude, beschikken over een uitgebreid netwerk aan experts die dergelijke zaken tot in detail kunnen toelichten.

https://www.cumlaude.be