Xtra Producties
Image default
Bedrijven

OC de Pelikaan: verhuur van prachtige kantoorruimte in Didam

Is uw bedrijf in de markt voor een nieuwe kantoorruimte in regio Didam, dan is Ondernemerscentrum de Pelikaan wellicht het adres waar u de verhuur kunt regelen! Deze prachtige locatie is gelegen op industrieterrein Zuidspoor aan de Ringbaan-Zuid in Zevenaar. De bereikbaarheid is uitstekend geregeld; Ondernemerscentrum de Pelikaan heeft ruime parkeergelegenheid en ligt gunstig voor treinreizigers op station Zevenaar. U kunt in dit pand gestoffeerde kantoorruimtes vanaf 19 m2 huren. Door het hanteren van korte huurovereenkomsten en met een laagdrempelige benadering richt OC de Pelikaan zich voornamelijk op beginnende ondernemingen die een beperkte of flexibele ruimtebehoefte hebben.

Een ‘half kantoor’ huren: kies laagdrempelige kantoorruimte voor uw bedrijf

Geen zin om vast te zitten aan een huurcontract voor volledige kantoorruimte? Kies dan voor de optie voor ‘halve kantoorruimte’ verhuur bij OC de Pelikaan, de enige aanbieder hiervan in regio Didam. U deelt dan uw ruimte met een andere ondernemer, maar betaalt beiden slechts € 250,- all-in per maand. Bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak zijn gewoon inbegrepen. Voor deze prijs krijgt u ook het gebruik van vele andere faciliteiten. Zo heeft u aansluiting op een snelle glasvezelinternetverbinding met 100/100 Mbps, een systeemtelefoontoestel van Tiptel, een individueel regelbare airco en zonnewering, en parkeergelegenheid op eigen terrein inclusief toegang voor bezoekers. Qua gedeelde faciliteiten vindt u bij OC de Pelikaan een vaatwasser en koelkast in de lunchruimte en pantry, een personenlift naar de 1e verdieping, een inbraakalarmsysteem en een gemeenschappelijke vergaderruimte voor ongeveer 8 personen. Als klap op de vuurpijl zijn uw gebruikersdeel van de OZB en de waterschapsbelasting inbegrepen in de prijs!

Meer ruimte nodig? Huur uw eigen kantoor of verhuis naar een grotere

Als uw bedrijf groeit is op een gegeven moment de rek eruit. U heeft dan meer kantoorruimte nodig voor uw bedrijfsvoering en uw extra personeel. OC de Pelikaan heeft een breed scala aan geschikte kantoorruimten van 18 m² tot 60 m² die uitkomst kunnen bieden voor uw bedrijf. De verhuur van een kantoorruimte in omgeving Didam regelt u bij Ondernemerscentrum de Pelikaan.