Xtra Producties
Image default
Vakantie

Ontdek de mogelijkheden van particulier beleggen in vastgoed

Lijkt het u interessant om als particulier te beleggen in vastgoed? Dan zijn er veel mogelijkheden waarmee u aan de slag kunt. Eén van de opties is het investeren in een recreatiewoning. Daar komt alleen wel het nodige bij kijken. Wie onderhoudt het pand en hoe gaat u leegstand tegen? Ook bent u volledig verantwoordelijk voor de verhuur. Deze risico’s kunt u ondervangen met het investeren in een recreatiewoning via Center Parcs Vastgoed. Al ruim 50 jaar verzorgen zij een zorgeloze vorm van zowel zakelijk als particulier beleggen in vastgoed.

 

Gegarandeerd rendement door te investeren in vastgoed

Wanneer u begint met uw belegging, is niets fijner dan zorgeloos in vastgoed investeren. Zeker als particulier kiest u met beleggen in vastgoed wellicht voor een veilige optie. Bij Center Parcs Vastgoed weet u precies wat uw investering in dit vastgoed u de komende 15 jaar oplevert. De huurovereenkomst die voor circa 15 jaar wordt afgesloten, geeft u namelijk perfect inzicht en zo weet u al precies wat u kunt verwachten aan huuropbrengsten. Daarvoor kiest u wel voor de 5% gegarandeerde huurinkomsten. U heeft ook de mogelijkheid te kiezen voor een variabel rendement van minimaal 3% met daarnaast een deel van de totale huuromzet. De keuze is geheel aan uzelf. Kiest u voor volledige zekerheid of een deel onzekerheid, maar wel kans op een hoger rendement?

 

Ontvang professionele begeleiding

Center Parcs Vastgoed heeft ruim 50 jaar ervaring rondom investeren in vastgoed waardoor zij al uw vragen beantwoorden. Als u als particulier wilt beleggen in vastgoed is het namelijk niet gek dat er nogal wat vragen opkomen. De professionals staan u daarom bij om moeiteloos uw onduidelijkheden uit te leggen. U wordt vanaf de eerste oriëntatie tot en met de eventuele verkoop optimaal begeleid door deskundige adviseurs. Wilt u ook profiteren van een investering in één van de duurzame recreatieparken van dit sterke merk? Bezoek de website voor meer informatie of bezoek de informatiedagen op de verschillende projectlocaties.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl