Xtra Producties
Image default
Eten en drinken

Een pizza beleggen of quiche maken? Er is veel meer mogelijk

Hou je binnenkort een feestje en wil je iets lekkers te eten klaarmaken voor je gasten? Je kunt een quiche maken of een pizza beleggen en deze in stukken snijden, maar er is dankzij de kant-en-klare deegsoorten van Tante Fanny nog veel meer mogelijk. Kijk maar eens op de website en ontdek de vele recepten voor heerlijke borrelhapjes die worden gemaakt met het pizza- en quichedeeg. Je kunt natuurlijk ook je eigen inspiratie loslaten op het deeg en het beleggen met wat jij maar lekker vindt. Het deeg is heel makkelijk te verwerken. Je hoeft het alleen maar uit de verpakking te halen en het te beleggen. Het deeg wordt opgerold op bakpapier, zodat je het na het beleggen zo in de oven kunt schuiven. Een ander voordeel van dit deeg is dat het niet aan elkaar plakt dankzij het bakpapier.

Origineel: een quiche maken

Zoek je een origineel recept voor een gezellig etentje met vrienden en familie, of gewoon voor een doordeweekse avond? Een quiche maken kan altijd. Ook als je even snel iets op tafel wilt zetten. Juist dan is het maken van een quiche een uitstekend idee. Je hoeft alleen het quichedeeg in de vorm te doen en de quiche te vullen met wat je lekker vindt. Je schuift de quiche in de oven en na een tijdje kun je eten. Ideaal als je ’s avonds nog ergens naartoe moet of als je gewoon geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Op deze manier kun je makkelijk en snel iets op tafel zetten en toch gezond eten.

Hapjes die geschikt zijn voor iedereen

Een pizza beleggen of een quiche maken is vaak een uitdaging voor mensen met bepaalde voedselallergieën of mensen die veganistisch of vegetarisch eten. Met de deegsoorten van Tante Fanny is het zelfs voor hen heel makkelijk om gezond en lekker te eten. In de online kookboekjes vind je namelijk veel vegetarische en veganistische recepten. Daarnaast zijn de meeste deegsoorten geschikt voor veganisten.