Xtra Producties
Image default
Dienstverlening

PDArepair repareert verschillende smartphone merken

Dringend op zoek naar een adres voor scherm reparatie Breda? PDArepair is the place to be! Hier werken vakmensen die alle moderne tablets en smartphones kunnen repareren. Ze zijn bekend met merken als Samsung, Huawei, Apple en OnePlus. Het Chinese OnePlus is sinds 2013 actief op de markt voor mobiele telefoons. Het hoofdkantoor staan in Shenzhen. OnePlus maakt kwalitatief uitstekende telefoons en richt zich op het iets lagere prijssegment. Er zijn inmiddels 15 telefoons uitgebracht: van de OnePlus One (2014) tot de OnePlus 8 (2020). Huawei is ook een Chinese fabrikant. Populaire toestellen zijn de P40 Pro 256 GB Dual sim, P40 Pro 128 GB Dual sim, P30 Pro 256 GB Dual sim, P30 Pro New Edition, P30 Pro 128 GB Dual sim. Zwart, zilver en blauw zijn populaire kleuren.

Algemene voorwaarden van PDArepair

Naast het installeren van een nieuw scherm, kun je PDArepair ook inschakelen voor de volgende klus: batterij vervangen telefoon. En ook in dit geval maakt het niet uit welk merk je hebt. De ingreep duurt ongeveer een halfuurtje, dus je kunt er gewoon op wachten. Kwaliteit staat voorop bij PDArepair. In de algemene voorwaarden staat onder meer het volgende te lezen (NB de punten 1 en 2 betreffen klachten en prijs, die slaan we hier over).

Kwaliteit

3. Indien daarover niets anders is afgesproken, wordt bij de reparatie gebruik gemaakt van nieuwe onderdelen, of, wanneer dit met betrekking tot een dergelijk apparaat gebruikelijk is, ruilonderdelen. Wanneer de klant dat vooraf verzoekt, stelt de ondernemer de vervangen onderdelen, met uitzondering van de geruilde onderdelen, ter beschikking aan de klant.

4. Een reparatie zal op zodanige wijze worden uitgevoerd, dat het apparaat daarna weer volledig voldoet aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften.

5. Na de reparatie ontvangt de klant een factuur met een korte omschrijving van de verrichte werkzaamheden en vervangen onderdelen.

6. Ook ontvangt de klant na reparatie een controle kaart waarop zichtbaar is welke onderdelen na de reparatie door Q Repair uitvoerig getest zijn en waarop te zien is welke onderdelen wel en niet naar behoren functioneren.

https://pdarepair.nl/