Xtra Producties
Image default
Afvalverwerking

Een bedrijf dat ontzorgt in moeilijke tijden

Als er een dierbare komt te overlijden, gaat u een zware tijd tegemoet. Op emotioneel vlak met name, maar zeker ook qua praktische zaken. Iets wat vaak niet te lang kan wachten, is het leeghalen van de woning, oftewel de huisontruiming. Zeker als het om een huurwoning gaat, is er een deadline die absoluut gehaald moet worden. Zit u in deze situatie of verwacht u er binnenkort in te belanden? Weet dat u er niet alleen voor staat! Alle Rommel Opgeruimd is een bedrijf dat gespecialiseerd is in huisontruimingen. Huis mag u in dit geval breed opvatten. Het ARO-team heeft ervaring met het opleveren van vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap-huizen, appartementen, seniorenwoningen, vakantiehuisjes et cetera.

Het dienstenpakket dat Alle Rommel Opgeruimd aanbiedt, is zonder overdrijven compleet te noemen:

-alle spullen uit de woning halen (van meubels tot apparatuur en van kleding tot losse ornamenten);

-stoffering verwijderen (denkt u aan gordijnen, vitrages, lamellen, luxaflex, vloerbedekking, parket, kleden enzovoort);

-het opknappen van muren, plafonds en deuren (d.w.z. ontdoen van spijkers, schroeven en haakjes alsmede het opvullen van gaten en scheuren);

-de woning bezemschoon maken (zoals woningeigenaren en woningbouwcorporaties het graag zien).

Nu denkt u misschien: “Dat is meer dan zomaar een huis leegmaken, daar zal geen onbescheiden prijskaartje aan hangen”. We kunnen u geruststellen; de tarieven vallen reuze mee. Het uurloon dat per medewerker gerekend wordt, is zeer schappelijk. En omdat er snel, kordaat en zorgvuldig gehandeld wordt, blijft het totaalbedrag binnen de perken. Groot voordeel is verder dat Alle Rommel Opgeruimd een flexibele agenda heeft. Er is altijd een plekje open op korte termijn.

Wilt u meer weten over ARO en de mensen achter het bedrijf? Zou u graag deze week nog een offerte krijgen? De klantenservice van Alle Rommel Opgeruimd zit klaar om alle vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar via info@allerommelopgeruimd.nl en het online contactformulier. De telefoon wordt ook ’s avonds en in het weekend opgenomen: 0252 – 742 493. Wij weten zeker dat u tevreden zult zijn over ARO!

https://www.allerommelopgeruimd.nl/