Xtra Producties
Image default
Winkelen

Personaliseer een houten poppenwagen met de naam van je (klein)kind

Een poppenwagen is een uniek cadeau – iets wat Poppenpret kan beamen. Deze webshop is namelijk twaalf jaar geleden ontstaan uit een grote liefde voor het maken van zonnekindpoppen. Een loopwagen kan daarbij niet ontbreken. Daarom vind je tegenwoordig ook een groot aanbod aan houten en rieten poppenwagens en zelfgemaakte dekentjes op de website. Je maakt de houten poppenwagen nu nóg specialer met de naam van je (klein)kind. Lees verder en ontdek hoe je dit geweldige cadeau bestelt!

Match de naamsticker met de kleur van de poppenwagen

Wanneer je (klein)kind een houten poppenwagen cadeau krijgt, is het wel zo leuk om deze met de naam van de ontvanger erop te geven. Daarom biedt Poppenpret naamstickers aan voor slechts € 7,50, die je eenvoudig afstemt op de kleur van de wagen. Wil je ook de wagen online bestellen om cadeau te doen? Dan zit je hier goed, want in de webshop vind je verschillende kleuren poppenwagens voor kinderen vanaf één jaar. Ga bijvoorbeeld voor rood, roze, wit, blauw, of juist blank gelakt zodat de mooie structuur van het hout goed zichtbaar is. De loopwagens worden persoonlijk ingekocht vanuit het buitenland. Met een bijpassend poppendekentje maak je de loopwagen vervolgens helemaal af.

Bestel je gewenste cadeaus direct in de webshop

Kortom, bij Poppenpret personaliseer je de houten poppenwagen voor je klein(kind) met naam en kun je zelfs terecht voor de aankleding van het wagentje. Daarnaast bestel je in de webshop zonnekindpoppen van 40 centimeter die worden vervaardigd in fairtrade-ateliers in India. De pop is ontzettend sterk en buigzaam en daarom geschikt voor de allerkleinsten. Of je nu gaat voor een houten poppenwagen met naam, een zelfgemaakt dekentje of een prachtige pop: je ontvangt je bestelling al binnen drie tot vijf werkdagen thuis. Bezoek de website om het complete aanbod te bekijken of maak een afspraak om de producten op locatie te bekijken in Almelo.

https://www.poppenpret.nl/