Xtra Producties
Image default
Tuin en buitenleven

Plannen voor een nieuwe tuin? Egalisee Bestratingen komt u helpen

Heeft u plannen om een nieuwe tuin aan te leggen? Of een mooi nieuw terras waarop u kunt genieten van het lentezonnetje of gezellige dinertjes met vrienden? Een terras dat goed bevalt begint met het kiezen van de tegelsoort die bij u past. Is het de schellevis tegel waar uw smaak naar uit gaat of vindt u een keramische tegel erg mooi? Op welke tegel u uw oog ook laat vallen, Egalisee Bestratingen uit Breda kan een prachtige tuin of terras voor u realiseren. Wij zijn zelfs gespecialiseerd in keramische tegels leggen.

In tegenstelling tot andere tegelsoorten gaat het leggen van keramische terrastegels net even anders in zijn werk. In Nederland komen warme zomers voor, maar ook koude winters met echte vrieskou. Het laatste wat u natuurlijk wilt is dat de keramische tegels los vriezen. Daarom is het belangrijk dat, wanneer u voor een keramische tegel kiest, u een vakman uitkiest om deze tegels te leggen. Want het is essentieel dat de ondergrond perfect op lichte afschot uitgevlakt is, goed verdicht is en waterdoorlatend is. Keramische tegels zijn vaak gekozen tegels voor terrassen en tuinpaden. Ze zijn hier dan ook bij uitstek geschikt voor. De tegels hebben mooie kleurschakeringen en zien er dus prachtig uit. Ze zijn kleur- en vormvast en zullen niet glad worden na een regenbui.

Wij nemen het werk van A tot Z voor u uit handen

Wij nemen bij Egalisee Bestratingen de gehele aanleg van uw tuin, terras of tuinpad van A tot Z uit handen. Maar ook voor de rest van uw tuin kunt u bij ons terecht. Zoals een nieuw tuinplan, tuinonderhoud, nieuwe schutting, een vijver of bomen kappen in Breda. Alles wat te maken heeft in en rond uw tuin in Breda en omgeving kunt u aan ons overlaten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de diensten van Egalisee Bestratingen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de twee mannen die de kar trekken binnen Egalisee Bestratingen, Bas Beekers en Anton Baremans. Bas Beekers is te bereiken op telefoonnummer 06-38932453, Anton Baremans op telefoonnummer 06-53650609. U kunt natuurlijk ook via onze contactpagina op de website een email naar ons sturen.   

  

https://www.egaliseebestratingen.nl/