Xtra Producties
Image default
Verbouwen

Project gietvloer-zelf-doen voor een PU gietvloer

Veel bedrijven zijn u al voorgegaan als het aankomt op het aanleggen van een PU gietvloer volgens het project gietvloer-zelf doen, van Decochip. Op de website of in de showroom vindt u alle producten en materialen die u nodig heeft om een prachtige PU gietvloer helemaal zelfstandig te kunnen plaatsen. Hiervoor hebt u zeker geen professionele vaklieden nodig, aangezien u dit helemaal zelfstandig kunt uitvoeren. Enkele standaardoplossingen zorgen ervoor dat u zonder moeite alsnog prachtige resultaten kunt behalen via de optie gietvloer-zelf-doen. De afwerking zal volstrekt naadloos zijn, terwijl u beschikt over een sterke, slijtvaste vloer die tegen verschillende omstandigheden bestand is en bovendien uit uiterst elastisch materiaal is vervaardigd.

Onderdelen voor PU gietvloeren bestellen

Online kunt u alle onderdelen aanschaffen die het mogelijk maken om het project gietvloer-zelf-doe succesvol uit te voeren. Decochip beschikt over een ruim assortiment aan materialen en producten en biedt adviezen om met standaardoplossingen heel gemakkelijk een perfecte afwerking van vloeren en wanden te kunnen realiseren. Naadloze PU vloeren hebben een kunststof uitstraling en zijn in uiteenlopende ontwerpen verkrijgbaar. U kunt bovendien zelf een geschikte kleur uitkiezen, waardoor het ontwerp geheel naar eigen hand is vorm te geven. U eindigt met een uniek en persoonlijk ontwerp, waarmee zelfstandig de juiste uitstraling is te realiseren. Een mooie en professionele indruk laat u zo op al uw businessrelaties achter.

Specialist in afwerking van PU gietvloer

Decochip weet als geen ander hoe u een prachtige, fraai afgewerkte kunststof vloer kunt realiseren voor uw bedrijfsruimtes. Het maakt niet uit wat u wilt afwerken, bij Decochip vindt u altijd de juiste materialen. Een gietvloer-zelf-doen is dan ook zeker een haalbare optie, die u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Doordat de producten rechtstreeks uit de fabriek geleverd worden, hoeft u bovendien nooit te veel te betalen. U kunt op de expertise van Decochip rekenen om u op weg te helpen bij het uitvoeren van project gietvloer-zelf-doen.