Xtra Producties
Image default
Dienstverlening

Speeddaten in Tilburg is super gezellig en je ontmoet veel singles

Ben jij de nep profielen en online fakers bij het internet-daten helemaal zat? Wil jij daarom het liefste gewoon andere singles in real life ontmoeten maar weet je niet zo goed hoe? Wij hebben de oplossing voor jou: ga speeddaten!

Woon jij in Tilburg? Dan kan je bij ons komen speeddaten in Tilburg. Met speeddaten ga je niet met 1 single op date maar met wel 15 tot 20 singles! Daarom heet deze manier van daten ook speeddaten, oftewel sneldaten. Want omdat je 15 tot 20 dates op 1 avond hebt duren de dates vrij kort. Iedere date duurt ongeveer vier minuten. Misschien denk je, hoe kan ik iemand nou goed leren kennen in maar een paar minuten? Dat hoeft ook helemaal niet. Bij speeddaten gaat het erom dat je ontdekt of je überhaupt een klik hebt met de dates. Want als je totaal geen klik voelt heeft het ook geen zin om verdere stappen te ondernemen met diegene. Voel je wel een klik met een date en is dat gevoel wederzijds? Dan zijn jullie een match. Jullie kunnen nu zelf bepalen of je elkaar na de speeddate avond beter wilt leren kennen.

Host of hostess

Wij regelen een leuke locatie voor de speeddate avonden in Tilburg. Dit kan een restaurant, kroeg of bar zijn. Tijdens het speeddaten wordt er altijd veel gelachen, het zijn gezellige avonden. Bij elke speeddate avond staat er een host of hostess voor je klaar waar je terecht kan met je eventuele vragen. De host of hostess zorgt ook voor een goed verloop van de avond en voor een relaxte sfeer.

Speeddates in alle provincies

Wil je in een andere stad in Brabant speeddaten? Dat kan bij ons! Tot de opties behoort onder andere speeddaten in Eindhoven. En natuurlijk kan je in alle andere provincies van ons land ook op speeddate met ons.

Inschrijven doe je via onze website. Check goed voor welk speeddate event jij je wilt inschrijven, we hebben namelijk verschillende leeftijdscategorieën (22 tot 35 jaar, 30 tot 45 jaar, 40 tot 55 jaar en 50 tot 65 jaar) en geaardheid categorieën (hetero’s, homo’s en lesbiennes).

 

https://speeddatenintilburg.nl/