Xtra Producties
Image default
Kinderen

Het terras gaat weer open

Goed nieuws de terrassen gaan weer open. Dat betekent dat we weer lekker kunnen gaan flaneren. Genieten van de zon en tegelijkertijd genieten van de mensen om ons heen. Vanaf het terras kun je lekker naar alle mensen kijken die langslopen. Het is eigenlijk een soort aapjes kijken. Dit alles natuurlijk onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje. Kortom genieten.

Social media is steeds belangrijker voor het uiterlijk

Belangrijk is voor veel mensen dat zij er goed uitzien. Door de komst van social media zie je dat dit in de laatste jaren enorm is toegenomen. Het wordt dus steeds belangrijker om goed uit te zien. Op het terras maken mensen tegenwoordig steeds vaker foto’s en filmpjes van het eten en natuurlijk zichzelf. Deze foto’s en filmpjes worden dan vervolgens op Facebook, Snapchat, Instagram of TikTok gezet. Zo deelt men tegenwoordig alles wat je op een dag doet met volgers en soms zelfs de hele wereld.

Merkkleding ook steeds belangrijker

Kleding is een belangrijk onderdeel van jouw presentatie aan de wereld om je heen. Je ziet de laatste tijd dat kleding en met name merkkleding steeds belangrijker is geworden. Een belangrijke reden voor de stijgende verkoop van kleding is dus de toename in het gebruik van social media. Waar dit in het begin vaak alleen studenten betrof zie je nu dat dit beeld zich ook onder andere doelgroepen begint te verspreiden. Zo zien we dat er steeds meer ouders en ouderen ook de stap richting merkkleding zetten. Sommige mensen in deze doelgroep zetten deze stap omdat zij zich met deze kleding weer net zo jong als de studenten willen voelen. Dit werkt helaas niet zo. Aan de andere kant zien we ook dat de jongere broertjes en zusjes van de studenten vaak op kijken naar hun oudere broer of zus. In combinatie met het beeld dat zij krijgen van de vele influencers zorgt dit ervoor dat zij ook merkkleding willen dragen. Echter, kinderen kopen vaak niet hun eigen kleding, de ouders doen dit vaak. Waar de ouders dan tegenaanlopen is dat er niet altijd merkkleding voor kinderen is. Voor deze ouders is er goed nieuws. Deze zomer zullen meer kledingbedrijven merkkleding voor kinderen gaan aanbieden. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld black bananas met hun speciale Black Bananas kids kledinglijn. Zo kunnen ook de kinderen deze zomer lekker flaneren op het terras en natuurlijk op Instagram.

https://konceptstore.nl/collections/black-bananas-kids/