Xtra Producties
Image default
Banen en opleidingen

The Square Mile taleninstituut

Bent u op zoek naar een taleninstituut dat taalcursussen verzorgt speciaal voor bedrijven? Dan zit u goed bij The Square Mile. Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van taaltrainingen in diverse branches, bij bedrijven door heel Nederland. We beschikken over een aantal trainingslocaties, maar als u de training liever bij u binnen het bedrijf volgt, dan is dit ook mogelijk. U kunt op verschillende vlakken uw voorkeuren aangeven, zodat we een training op maat kunnen samenstellen.

Taaltraining gericht op uw vakgebied

Wanneer u een taalcursus volgt voor uw werk, dan is het van belang dat deze gericht is op uw branche. Vaktaal vereist specifieke taalkennis. In de techniek worden nu eenmaal andere termen gebruikt dan in de financiële sector. Daarom kunt u bij The Square Mile een taaltraining volgen die is afgestemd op de branche en de functie waarin u werkzaam bent. U kunt bij ons terecht voor een cursus technisch Engels, maar ook voor veel andere talen en branches. Onze taaltrainers hebben vrijwel allemaal ervaring in een bepaald vakgebied, zodat zij u de juiste lesstof kunnen aanbieden. 

Snelcursus Engels op maat volgen

In sommige gevallen wilt u binnen korte tijd uw taalkennis verbeteren of opfrissen. Hiervoor kunt u bij The Square Mile terecht voor een spoedcursus. Tijdens deze intensieve taaltraining gaat u samen met uw trainer aan de slag om binnen een bepaalde periode de gewenste kennis op te doen. Met behulp van specifieke lesstof en de juiste begeleiding behaalt u snel resultaat. Zo kunt u een snelcursus Engels volgen die voor u op maat is gemaakt. Deze richt zich bijvoorbeeld op het voeren van telefoongesprekken, of het schrijven van een zakelijke email. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

 

https://www.thesquaremile.nl/