Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

Tijdloze fauteuil stijlen die iedere woning compleet maken

In iedere woning zal op z’n tijd wel een nieuwe stoel of bank nodig zijn, zeker als deze al wat langer in gebruik is. Dit is natuurlijk dé kans om jouw interieur weer een frisse look te geven! Maar als je dan voor de keuze staat, waar ga je dan voor? Welke stijl past bij jouw interieur en waar zit eigenlijk het verschil tussen de verschillende soorten stijlen? In deze blog nemen we je mee langs drie tijdloze stijlen voor fauteuils die iedere woning compleet maken!

 

De Scandinavische stijl Fauteuils

Een populaire en tijdloze stijl is de Scandinavische stijl. Deze fauteuils zijn vaak strak van ontwerp en voorzien van lichte kleuren. De keuze voor houten poten in deze fauteuils is dan ook geen uitzondering. De kleurrijke prints of accenten aan deze fauteuils zorgen voor een speelse look, terwijl de strakke lijnen van het ontwerp voor rust zorgen. Daarnaast is de Scandinavische stijl fauteuil vaak te combineren met diverse interieurtypes.

 

De Chesterfield fauteuil

Een andere tijdloze stijl die bijna iedereen kent is de Chesterfield fauteuil. Deze fauteuils zijn vaak voorzien van knopen in de bekleding en hebben een klassiek ontwerp. De bekleding van deze fauteuils is veelal leer waardoor de fauteuil een luxere uitstraling krijgt. Deze stijl past perfect in de klassieke of landelijke inrichting waar veel houten meubels worden gebruikt. Daarnaast zijn deze fauteuils uitstekend toe te passen in de mancave of de werkkamer.

 

De Retro fauteuil

Een fauteuil dat sinds enkele jaren weer helemaal terug is: de retro fauteuil. De hoge poten, opvallende patronen op de bekleding en ronde vormen maken het geheel af. Vaak is deze fauteuil voorzien van felle kleuren waardoor het geheel vrolijk en uitnodigend oogt. Een andere leuke combinatie binnen de retro-stijl en interieur is het combineren van verschillende prints. Op deze manier wordt de retro stijl nog meer benadrukt.

 

Met deze drie tijdloze stijlen voor fauteuils kan eigenlijk ieder interieur wel invulling geven aan een nieuwe fauteuil. Jouw nieuwe fauteuil van Jeha.nl kan de perfecte toevoeging zijn aan jouw interieur. Welke stijl zou bij jouw woning en persoonlijke voorkeuren passen?

https://www.jeha.nl/