Android apps zijn de toekomst. Doe mee met uw bedrijf!

Meer mogelijkheden met Android apps

Denk niet langer dan nodig, want een mobiele android app is de toekomst voor uw bedrijf. Bij APPelit ontwikkelen we niet alleen iPhone en iPad apps, maar ook apps voor de nieuwste versies android zodat u 24/7 bereikbaar bent. Wees met uw android app voor uw bedrijf aanwezig op het dagelijks gereedschap van de mens, dag en nacht. Wist u dat mensen gemiddeld 2 uur per dag aan apps besteden? Deze trend is groeiende en zal steeds meer worden. Tijd om in actie te komen dus!

Betaalbare mobiele apps op een snelle en professionele manier

Wij ontwikkelen snel, betaalbaar en professionele mobiele applicaties. Ook begeleiden wij u vanaf het moment dat wij beginnen met het ontwikkelen van mobiele applicatie tot aan het einde waarbij de marketing ter sprake komt. Inmiddels draaien miljoenen apparaten op Android, waardoor het de grootste mobiele besturingssysteem is ter wereld. Word dus onderdeel van de mobiele revolutie!

Mobiele advertenties dankzij apps

Wist u dat mobiele advertenties u kunnen helpen om uw publiek te bereiken terwijl ze onderweg zijn? Deze advertenties worden weergegeven op mobiele apparaten in de zoekresultaten van Google, op websites, in apps en tijdens video’s. Handig niet waar ? Integreer advertenties in uw eigen android app en verdien zo extra geld.

Android apps voor de tablet

Naast onze mobiel, is het gebruik van tablets ook enorm toegenomen. Tablets komen tegenwoordig in elke vorm, formaat en ook met steeds nieuwe featurers. Denk aan super hoge resolutie schermen, bedoelt voor vormgevers en tekenaars. Of tablets die opvouwbaar zijn dankzij opvouwbare OLED schermen. Of wat te denken van tablets die laptops vervangen, dankzij een dun en licht toetsenbord? Tablets bieden een betere user experience omdat er meer te behalen valt met een grotere scherm. Laat ons u overtuigen met de mogelijkheden voor een eigen tablet app.

Wat is het voordeel van een Android app?

Het fijne van een Android app is de integratie met vele andere Android apps die zijn gemaakt door Google. Enkele voorbeelden zijn: Gmail, Google Maps, Google Earth, Google Docs, Google music en Google Translate. Dit zijn eigengemaakte google apps. Via de Google Play Storekun je duizenden soorten apps vinden en iedere dag worden er nog nieuwe Android apps gemaakt.

Bekijk hier welke Android Apps APPelit inmiddels heeft ontwikkeld.

Een nieuwe app maken is niet zomaar iets, hier komt veel bij kijken. Zo dient er o.a. rekening gehouden te houden met ontzettend veel verschillende schermresoluties. Dit maakt het maken van een Android app extra uitdagend. Gelukkig hebben wij de kennis in huis om hiermee om te gaan en voor u een uitstekende Android app te maken. De bekendste fabrikanten die gebruik maken van het Android: Samsung, HTC, Toshiba, Huawei, LG, ONEPLUS, Xiaomi en Sony. Van alle verkochte smartphones met Android is Samsung met 87% de grootste leverancier.

Heeft u een Android app idee? Vertel het ons

Met een goed doordacht idee komt u al een heel eind. Om het vervolgens te gieten in een app, daar komt nog veel bij kijken. APPelit helpt u hier graag bij. Wij zijn kritisch, maar altijd eerlijk. Ons streven is om uw app succesvol te lanceren zodat veel gebuikers het een waardevolle toevoeging vinden op hun mobiel of tablet.

Maak een afspraak met één van onze applicatie ontwikkelaars op onze locaties in Nederland of België, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

https://www.appelit.com/