Xtra Producties
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een horecagelegenheid kan niet zonder mooi horecameubilair

Het horecameubilair dat u gebruikt in uw café, hotel of restaurant is belangrijk. Uw gasten komen binnen en het eerste wat zij zien is hoe uw onderneming is ingericht. Voor die eerste indruk heeft u maar één kans en uiteraard grijpt u die kans met beide handen aan. Door de juiste combinaties van mooi horecameubilair zorgt u ervoor dat uw gasten direct een fijn gevoel krijgen als ze bij u binnen komen. De vraag is of u zelf voldoende ervaring heeft om uw bedrijf in te richten, of dat u dit liever over laat aan een specialist.

 Zelf uw interieur samenstellen of dit laten doen

Zo’n specialist in horecameubilair is Lavigne. Het deskundige team van dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met de inrichting van allerhande horecagelegenheden. Zij maken van elk interieur een lust voor het oog. Maar ook als u het inrichten van uw onderneming niet uit handen wilt geven, kunt u hier terecht. Met de uitgebreide collectie is er namelijk voor ieder wat wils. Voor smaakvolle stoelen, zetels, tafels, banken, barkrukken, terrasmeubels en meer, hoeft u niet verder te zoeken. Het horecameubilair van Lavigne is smaakvol, comfortabel en verkrijgbaar voor realistische prijzen. 

Neem een kijkje in de showroom in Zoutleeuw

Hoewel de website een mooi overzicht geeft van het uiteenlopende aanbod van Lavigne, is het natuurlijk altijd het fijnst om nieuw horecameubilair zelf te zien en uit te proberen voordat u tot aanschaf over gaat. Daarom is het zeker een aanrader om in de showroom in Zoutleeuw langs te gaan. Hier kunt u op uw gemak al het aanbod aan horecameubilair bekijken. Op werkdagen kunt u hier binnenlopen tussen 09:00 en 17:00. Passen deze tijden niet goed in uw schema? Op afspraak kunt u ook in het weekend en in de avonden terecht voor een advies op maat. Hiervoor kunt u bellen naar +32(0)11 78 28 78. Bij Lavigne staat de koffie voor u klaar.

https://lavigne.be/

Gerelateerde artikelen

Maak uw pensioen eenvoudig met het inschakelen van een onafhankelijk pensioenadviseur

Stelconplaten en industrieplaten van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs

Stalen buizen voor een stempelraam