Xtra Producties
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn betonnen muurafdekkers?

Bent u van plan uw tuin te voorzien van een muur, dan hebt u vast al een idee of dit een gemetselde, of stapelblokken muur wordt. Om uw muur een optimale bescherming te bieden tegen vocht kiest u voor muurafdekkers. 

Wat zijn muurafdekkers?

Muurafdekkers zijn betonnen delen die op de muur geplaatst worden, zodra de muur eenmaal staat. Zonder muurafdekkers oogt de muur niet alleen kaal, maar krijgt hemelwater veel meer grip op de muur. Er ontstaan vochtplekken, maar ook voegsel kan uiteindelijk poreus worden. Een goede muurafdekker draagt er zorg voor dat er geen water op de muur blijft staan, of de muur binnendringt van boven af.

Aankleding van de muur

Muurafdekkers bieden naast een beschermende functie ook een decoratieve functie. De muur oogt modern en afgerond dankzij deze aankleding van de muur. Naast muurafdekkers kunt u er ook voor kiezen om paalmutsen te plaatsen op stenen zuilen, zoals de bij de poort. De muur krijgt hiermee een statig entree. 

Alle decoratieve en functionele aankleding is te bestellen in de matchende kleuren. Grijs en antraciet zijn hierbij populaire tinten. Wilt u inspiratie opdoen, en meer weten over de functie van betonnen muurafdekkers, dan bezoekt u snel de website Betonnenmuurafdekkers.nl, waar u diverse voorbeelden treft . 

https://www.betonnenmuurafdekkers.nl/