Xtra Producties
Image default
Eten en drinken

Catering in Barneveld of in de nabije regio

Of u nu voor uw bedrijfsfeest of voor een particulier feest op zoek bent naar catering op maat, in beide gevallen doet het u goed om Catering in Barneveld te regelen. Naast dat u de catering kunt regelen in Barneveld, behoren Ede, Harskamp, Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn ook tot de locaties. Met een Catering kunnen uw gasten helemaal zelf bepalen wat ze graag willen eten en zowel koude gerechten als warme gerechten kunnen worden bezorgd. U bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit, aangezien het vlees uit een ambachtelijke slagerij wordt gebruikt. Uiteraard kunt u voor het Catering gebruik maken van servetten, bestek en borden die netjes mee worden geleverd.

Catering in Barneveld wordt zelf en met de hand gemaakt

Kwaliteit kunt u niet alleen zien aan een Catering in Barneveld, u kunt het natuurlijk ook proeven. Daarom wordt Catering zelf en met de hand gemaakt en met zorg geselecteerde producten worden voor u voorgeschoteld. De presentatie wordt netjes voor u verzorgd en u heeft ook nog eens de keuze uit verschillende thema’s. Denk hierbij aan het “Tapas”, een “Stamppotten Catering”, een “Catering Oriëntal” of een “Boeren Catering”. Uiteraard kan ieder Catering volledig naar uw wens worden aangepast en is perfect voor de groepsgrootte waar u mee gaat eten.

 

Cateringen voor groepen vanaf 20 personen

Wat voor thema u ook kiest, catering is geschikt voor groepen vanaf 20 personen. Naast verschillende soorten thema’s, kunt u ook verschillende benodigdheden voor een feest kiezen. Catering in Barneveld en alle benodigdheden worden netjes geleverd op de door u doorgegeven datum.

Bezoek B&G Catering voor meer informatie!